Nunta cu 150 de români, în pandemie. Organizatorii și proprietarii restaurantului, buni de plată. Amenzi uriașe

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
nunta_covid
nunta_covid

Polițiștii și jandarmii din Galați au întrerupt o nuntă la un restaurant din orașul Tecuci la care participau 140 de persoane, anunță IPJ Galați. Au fost amendați atât organizatorii, cât și proprietarii restaurantului.

Potrivit IPJ Galați, joi seară, în jurul orei 17:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Tecuci s-au autosesizat cu privire la faptul că, la un restaurant din municipiul Tecuci, situat pe stradă 1 Decembrie 1918, are loc o petrecere privată, cu ocazia căsătoriei dintre doi tineri.

"Sprijiniți de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Tecuci și polițiști din cadrul Poliției Locale Tecuci, polițiștii au descins la această locație, unde au fost identificate 140 persoane, care participau la eveniment. Petrecerea a fost întreruptă, toate persoanele depistate în interior au fost legitimate, după care au părăsit incinta restaurantului, fiind îndrumate să se deplaseze la domiciliu", arată comunicatul de presă al IPJ Galați.

"După finalizarea verificărilor și în bazele de date ale Direcției de Sănătate Publică, vor fi aplicate sancțiuni contravenționale, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020, față de administratorul restaurantului, față de organizatorul petrecerii, precum și față de toți participanții la aveniment", mai indică sursă citată care adaugă că astfel de evenimente sunt interzise în pandemie.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel