Nouă copii și un adult, morți într-un teribil accident între un microbuz și o mașină, pe o autostradă

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Nouă copii și un adult, morți într-un teribil accident între un microbuz și o mașină, pe o autostradă
Nouă copii și un adult, morți într-un teribil accident între un microbuz și o mașină, pe o autostradă

Un teribil accident a avut loc pe o autostradă din Alabama, SUA. Nouă copii și un adult au murit după impactul devastator dintre un microbuz și un autoturism. 

Tragedia a avut loc sâmbătă, de-a lungul autostrăzii 65 din Alabama, lângă Greenville. Opt din cele zece victime aveau vârste cuprinse între 4 și 17 ani și călătoreau într-un microbuz care a părăsit Tallapoosa County Girls Ranch, un centru care găzduiește copii abandonați sau abuzați.

În cealaltă mașină implicată se aflau un tată în vârstă de 29 de ani și o fiică de doar nouă luni, care călătoreau la bordul unui autoturism. Potrivit autorităților, cele două vehicule au derapat pe drumul inundat, ciocnindu-se.

Șoferul microbuzului a fost scos din vehiculul în flăcări, a spus Garlock, dar personalul de salvare nu a putut ajunge la ceilalți copii din vehicul la timp. În mașină, tatăl a fost declarat mort la locul accidentului. Micuța de 9 luni a fost dusă la Centrul Medical Regional, unde ulterior a fost declarată moartă. Garlock a menționat că a fost pusă în mod corespunzător într-un scaun auto, dar a spus că impactul a fost prea puternic.

Într-o declarație, Michael Smith, CEO-ul Alabama Sheriffs Youth Ranches, a numit accidentul „o tragedie și o pierdere oribilă”.

Poliția din Alabama a cerut cetățenilor care ar putea avea fotografii sau videoclipuri ale accidentului să le prezinte forțelor de ordine pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut tragedia. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel