Comisarul-şef al ANPC Timiş: Robu a tăiat cablurile în timpul său liber

Comisarul-şef al Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorului Timiş, Sorin Susanu, a declarat, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, că primarul Nicolae Robu trebuie să răspundă pentru consecințele operaţiunii de tăiere a cablurilor aeriene. Aceasta  a fost denumită de primar „Operaţiunea ghilotina”.

Susanu spune că Robu a cerut primarului avizul psihologic pentru munca la înălţime şi avizul pentru securitate în muncă.

„Pentru mine e halucinant că responsabilul din partea Primăriei Timişoara, care a adus documentele către noi, nu a putut să aducă dovada că au fost avertizaţi consumatorii, au şi recunoscut că nu cunosc cu exactitate pe cine au afectat. Am solicitat primarului să aducă documentele legale: aviz pentru munca la înălţime şi aviz psihologic pentru munca la înălţime. Probabil că supărarea dânsului e că înţelege că documentele noastre duc la o discuţie spre încălcarea articolului 257 din Cod Penal. La finalul cercetării noastre, documentele vor fi transmise altor instituţii abilitate. Am demarat toate cercetările necesare pentru a identifica consumatorii afectaţi. Ulterior vom solicita despăgubitrea consumatorilor. Infracţiunea despre care vorbesc este distrugere”, a declarat Susanu.

Comisarul-şef al ANPC Timiş spune că e cu atât mai grav dacă  Robu a tăiat cablurile în timpul său liber.

[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAIIti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.24