Comisarul-şef al ANPC Timiş: Robu a tăiat cablurile în timpul său liber

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Comisarul-şef al Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorului Timiş, Sorin Susanu, a declarat, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, că primarul Nicolae Robu trebuie să răspundă pentru consecințele operaţiunii de tăiere a cablurilor aeriene. Aceasta  a fost denumită de primar „Operaţiunea ghilotina”.

Susanu spune că Robu a cerut primarului avizul psihologic pentru munca la înălţime şi avizul pentru securitate în muncă.

„Pentru mine e halucinant că responsabilul din partea Primăriei Timişoara, care a adus documentele către noi, nu a putut să aducă dovada că au fost avertizaţi consumatorii, au şi recunoscut că nu cunosc cu exactitate pe cine au afectat. Am solicitat primarului să aducă documentele legale: aviz pentru munca la înălţime şi aviz psihologic pentru munca la înălţime. Probabil că supărarea dânsului e că înţelege că documentele noastre duc la o discuţie spre încălcarea articolului 257 din Cod Penal. La finalul cercetării noastre, documentele vor fi transmise altor instituţii abilitate. Am demarat toate cercetările necesare pentru a identifica consumatorii afectaţi. Ulterior vom solicita despăgubitrea consumatorilor. Infracţiunea despre care vorbesc este distrugere”, a declarat Susanu.

Comisarul-şef al ANPC Timiş spune că e cu atât mai grav dacă  Robu a tăiat cablurile în timpul său liber.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel