Neglijență CRIMINALĂ la Brașov. Un bărbat a fost DECAPITAT de salvatori

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Neglijență criminală la Brașov. Un bărbat a fost decapitat în timpul unei operațiuni de salvare pe un șantier din Brașov. 

Un muncitor prins sub un mal de pământ a fost decapitat de cuva excavatorului care ar fi trebuit să-l scoată la suprafață. Bărbatul era acoperit în totalitate de pământ și momentan nu se știe dacă acesta era în viață atunci când a fost lovit de cuva excavatorului. 

Potrivit informațiilor existente, doi muncitori săpau un șanț pentru a monta o conductă de apă, iar un mal de pământ s-a surpat peste ei. Unul dintre bărbați a fost înghițit cu totul de pământ, în timp ce al doilea a fost îngropat până la brâu, iar colegii și salvatorii chemați între timp l-au scos la suprafață.

El era conștient, dar cu câteva traumatisme la coloană și membrele inferioare. În schimb, operațiunea de salvare a muncitorului acoperit cu totul de pământ a luat o turnură gravă.

Conform sursei citate, acesta a fost decapitat de cuva excavatorului care ar fi trabuit să-l scoată la suprafață. Procurorii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, neluarea măsurilor de securitate în muncă și profanare de cadavre.

Conform Poliţiei, se fac cercetări pentru a se stabili împrejurările şi cauzele producerii incidentului. Fiind vorba de un accident de muncă, au fost sesizate atât Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov, cât şi Inspectoratul Teritorial de Muncă, transmite Mediafax.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel