Muncitor român, dispărut la trei zile după ce a ajuns în Austria. Poliția cere ajutorul oamenilor - FOTO

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Muncitor român, dispărut la trei zile după ce a ajuns în Austria. Poliția cere ajutorul oamenilor - FOTO: heute.at
Muncitor român, dispărut la trei zile după ce a ajuns în Austria. Poliția cere ajutorul oamenilor - FOTO: heute.at

Un muncitor român, în vârstă de 54 de ani, a dispărut din Inzing, districtul Innsbruck-Land din Tirol, Austria. Poliția cere publicului informații despre bărbat. 

„Un cetățean român, în vârstă de 54 de ani, a dispărut din Inzing din data de 6 iulie 2022”, a anunțat într-un comunicat Direcția de Poliție de Stat din Tirol, Austria. Bărbatul a fost văzut ultima dată pe 6 iulie 2022, la ora locală 07:00, în Zirl (tot în districtul Innsbruck-Land). După aceea i s-a pierdut urma.

Potrivit poliției, bărbatul nu deține mașină, nu are contacte sociale în Austria și nu vorbește limba germană. „Persoana căutată se află în Austria doar din 3 iulie 2022 pentru a lucra aici”, mai spune Poliția.

La momentul dispariției, bărbatul purta un tricou alb, pantaloni lungi gri și pantofi sport maro.

Poliția cere ajutorul cetățenilor să distribuie fotografia și apelul pentru a-l găsi cât mai repede. Polițiștii solicită ca informații să fie transmise Inspectoratului de Poliție Zirl sau oricărei alte agenții.

2. -imagine fara descriere- (muncitor-roman--disparut-la-trei-zile-dupa-ce-a-ajuns-in-austria--politia-cere-ajutorul-oamenilor2.jpg)

 

Vezi și 

 

Microbuz cu români, accident cumplit pe o autostradă din Austria

 

Un grav accident de circulație s-a produs în această dimineață, pe A1, după drumul de acces Sf. Valentin pe direcția Viena, în Austria. Un microbuz plin cu români a lovit un camion.

Un microbuz românesc cu șase ocupanți a lovit un camion. Șoferul și pasagerul au rămas blocați în vehicul. După primirea apelului de urgență, numeroase servicii printre care secția de pompieri voluntari a orașului Sf. Valentin, pompierii voluntari a orașului Haag, elicoptere de urgență și vehicule de salvare din Austria Superioară și Inferioară au intervenit la fața locului.

Potrivit primelor informații oferite de presa din Austria, microbuzul cu șase pasageri români a intrat într-un camion. Șoferul și unul dintre pasageri au rămas blocați în vehicul. Cei doi oameni blocați în fiarele contorsionate au fost descarcerați de către pompieri folosind echipamente hidraulice de salvare.

Pasagerii microbuzului au fost duși la un spital din apropiere cu răni nespecificate.

Pe durata operațiunii, doar o bandă a fost circulabilă pe A1 în zona locului de operare.

Citește continuarea AICI...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel