Motoare de bărci furate din Suedia şi Norvegia, găsite de polițiști în Delta Dunării

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Polițiștii români de frontieră au găsit motoare de bărci, furate din Suedia şi Norvegia, în două localități din Delta Dunării.

Poliţiştii de frontieră ai Gărzii de Coastă au descoperit, la finele săptămânii trecute, în timpul unor acţiuni desfăşurate în judeţul Tulcea, două motoare de barcă, semnalate ca fiind bunuri căutate în vederea confiscării de către autorităţile din Suedia şi Norvegia, a anunţat luni instituţia statului.

Unul din cele două motoare de ambarcaţiune, cu o capacitate de 70 de cai putere, a fost găsit ataşat unei bărci în zona localităţii Mahmudia şi era căutat de autorităţile din Norvegia, iar cel de-al doilea, cu o capacitate de 115 cai putere, a fost găsit ataşat unei bărci din zona satului Murighiol şi era căutat pentru confiscare de autorităţile din Suedia.

"Persoanele în cauză au precizat faptul că nu aveau cunoştinţă despre situaţia juridică a bunurilor şi despre faptul că sunt în atenţia autorităţilor", a precizat Garda de Coastă.

Poliţiştii de frontieră au întocmit dosare penale pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, iar motoarele în cauză, în valoare de 45.000 lei, au fost ridicate până la finalizarea cercetărilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel