Moțiune de cenzură. Cîțu, către PSD: După 25 septembrie va fi și mai rău. De cine vă e cel mai frică nu scăpați

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Premierul Florin Cîțu spune că a devenit obsesia social-democraților, care văd în el „cel mai mare inamic al lor, o amenințare”: „După 25 septembrie va fi și mai rău pentru dvs. Am tranșat alegerile din PNL. De cine vă e cel mai frică nu scăpați”.

„Românii au înțeles deja concluzia tertipurilor pesediste - social-democrații văd în mine cel mai mare inamic al lor, o amenințare. Și o vedem și în această moțiune. De ce? Pentru că sunt singurul care s-a opus sistematic și vehement oricărei colaborări cu PSD. Toți românii trebuie să știe că niciodată nu voi face compromisuri, dar mai ales când vine vorba de PSD”, spune premierul Florin Cîțu.

„Știți că niciodată, dar niciodată nu aș susține nici măcar în glumă să dau jos propriul guvern ca apoi să fac guvernare cu PSD. Am intrat în politică liberal convins și voi respecta principiile și valorile liberale. Domnilor de la PSD, degeaba sperați. Vă mințiți singuri. După 25 septembrie va fi și mai rău pentru dvs. Am tranșat alegerile din PNL. De cine vă e cel mai frică nu scăpați”, adaugă Cîțu.

El acuză că moțiunea de cenzură se adresează doar persoanei sale.

„Ați dezvoltat o obsesie. Vă e frică. (...) Vă spun și acum să fie foarte clar - guvernarea merge foarte bine. Coaliția este puternică, este unită și pregătită să guverneze cel puțin opt ani de acum încolo. (...) Economia a trecut cu bine peste cea mai mare criză. Mai țineți minte când trompetele pesediste amenințau că va fi foamete, că economia va fi în colaps. Ați panicat românii și atât. Cereți-vă scuze românilor”, afirmă premierul, citat de Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel