Moș Crăciun, surprins pe aeroportul Otopeni: „E foarte drăguţ, foarte drăguţ pentru copii”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Moș Crăciun, surprins pe aeroportul Otopeni: „E foarte drăguţ, foarte drăguţ pentru copii”
Moș Crăciun, surprins pe aeroportul Otopeni: „E foarte drăguţ, foarte drăguţ pentru copii”

Pasagerii care se aflau în terminalul plecări de pe aeroportul Otopeni, ieri, au dat nas în nas cu însuşi Moş Crăciun. Deşi a sosit cu 6 zile mai devreme decât era aşteptat, copiii n-au rezistat şi s-au înghesuit să îl îmbrăţişeze, în timp ce părinţii s-au bucurat de concertul de colinde pregătit.

„Eu i-am scris scrisoare moşului şi să aşteptam să vină cu cadouri. I-am scris că îl iubesc şi multă sănătate să aibă”, a spus o fetiță la Observator.

„Eeeeee, foarte drăgălaşi. Mi-au transmis multă dragoste şi căldură sufletească. Sincer, nu au multe pretenţii, ei sunt bogaţi oricum sufleteşte”, a precizat Moș Crăciun, conform sursei citate.

„E foarte drăguţ, foarte drăguţ pentru copii”, a spus un pasager român.

 

Concert la pian, în aeroport

 

După o scurtă vizită pe platformă, în mașina "Follow me" a Serviciului Trafic Sol, Moș Crăciun a fost întâmpinat cu un concert de colinde. A fost cadoul tradiţional perfect pentru turiştii care se pregăteau să zboare către un Crăciun departe de România.

Mădălina Pașol - pianistă: Reacţia publicului a fost foarte frumoasă, s-a creat o atmosferă caldă, plină de voie bună, a venit şi moşul, ne-a adus cadouri şi abia aşteptăm sărbătorile. Toţi pleacă cu bucuria revederii cu familiile lor din străinătate, iar asta cred că le-a dat un motiv în plus de reculegere şi bucurie.

Deşi Moşul a făcut escală pe aeroportul din Otopeni doar o oră, atmosfera de sărbătoare a fost prezentă pe tot parcursul zilei. Iar vestea bună pentru seara de Crăciun este că, după controlul de securitate, sacul Moşului a rămas intact, semn că toate cadourile vor ajunge la destinatari. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel