Momentul în care avionul cu 132 de oameni la bord se prăbușește: Cade aproape vertical de la 30.000 de metri altitudine - VIDEO

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Un avion Boeing 737 care transporta 132 de persoane s-a prăbuşit în sudul Chinei, anunţă presa internaţională. Nu sunt informaţii privind posibili supravieţuitori. Prăbuşirea a fost surprinsă de o cameră de supraveghere.

Noi informaţii arată că la bordul aeronavei se aflau 123 de pasageri şi 9 membri ai echipajului, ceea ce reduce la 132 numărul total al celor aflaţi la bord. Anterior, presa a raportat că la bord se aflau 133 de oameni.

O înregistrare video de pe o camera de supraveghere publicată pe Twitter pare să prezinte momentul în care avionul Boeing 737 al China Eastern se prăbuşeşte. Pe imagini se vede cum aeronava cade aproape perfect vertical, cu viteză foarte mare şi cu botul în jos. S-a prăbușit de la 30.000 de metri altitudine, apoi în urma impactului cu solul a luat foc. 

 

Avionul aparţinând companiei China Eastern s-a prăbuşit într-o zonă muntoasă din apropierea oraşului Wuzhou, regiunea Guangxi şi a „provocat un incendiu pe munte”, anunţă postul de stat CCTV.

Din primele informaţii, zborul de la Kunming la Guangzhou a părut să piardă rapid viteză, după ora 6.20 GMT (8.20 ora României) înainte de a intra într-o coborâre bruscă, informează Adevărul. Avionul a încetat să transmită date chiar la sud-vest de oraşul chinez Wuzhou, potrivit informaţiilor de la Flight Radar.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel