Moldovean, prins cu buletin fals, în vamă. Voia să intre în România 

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

În data de 09 noiembrie, în jurul orei 18.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control, pe sensul de intrare în România, ca pasager într-un autoturism, un cetăţean moldovean, în vârstă de 30 de ani.

Bărbatul a declarat că intenționa să-și găsească un loc de muncă în țările UE. Deoarece autoritățile de la frontiera au avut unele suspiciuni, au  efectuat un control amănunţit al bagajelor tânărului. Intr-un recipient pentru mâncare, oamenii legii au descoperit o carte de identitate cu însemnele autorităților române. Astfel, în urma verificărilor specifice efectuate, poliţiştii de frontieră au stabilit faptul că documentul în cauză nu îndeplineşte condițiile de formă și fond ale unuia autentic, acesta fiind fals.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a cumpărat cu 100 de euro cartea de identitate, descoperită la controlul de frontieră, în timp ce se afla în Moldova, de la o persoană ale cărei date de identitate nu le cunoaşte. Acesta a mai spus că urma să o folosească pe teritoriul statelor membre UE, în vederea găsirii unui loc de muncă mai bine plătit.  Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări, în cauză, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de fals material în înscrisuri oficiale.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel