Moda de vară – care vor fi tendințele de top ale sezonului?

Editor Team |
Data publicării:

An nou, tendințe noi! Ești curioasă ce va fi la modă în vara acestui an? Vrei să îți schimbi garderoba și vrei o garanție a faptului că tot ceea ce vei alege se va încadra între tendințele de top ale sezonului și printre recomandările designerilor celebri? Verifică în cele ce urmează ce nu trebuie să ratezi!

Odată cu venirea noului an, vin noi tendințe – deși de data aceasta vor fi și cele pe care le cunoști bine (la urma urmei, ecologia este și ea la modă). Te întrebi ce va fi la modă în vara acestui an? Tendințele arată clar că designerii de modă au avut de-a face cu pandemia, pentru că pentru sezonul următor promovează haine nebunești și colorate - genul care te fac să pleci din casă. Pentru a ieși în evidență din mulțime! 

Ce va fi la modă în vara acestui an – lenjerie intimă la vedere?

 

Merită început cu ceea ce știi deja bine, cu atât mai mult cu cât la crearea colecțiilor pentru vara 2022, designerii erau dornici să revină în trecut. Și da, pentru sezonul următor se poate purta lenjeria intimă la vedere. Cu atât mai mult, cu cât printre hainele la modă pentru vara 2022 domnesc piesele vestimentare cu decupaje sau tăieturi, astfel încât abia acoperă trupul. 

Sutienele și topurile purtate în loc de bluză sau tricou - chiar și într-un set de lucru - cu un costum sau un sacou, sunt și ele la modă. Branduri renumite precum Moschino, Tom Ford, Fendi, Jonathan Simkhai sau Michael Kors susțin că lenjeria este un element cu drepturi depline al ținutei! Și servesc modele foarte apetisante! 

moda-de-vara-prc-e2prc-80prc-93-care-vor-fi-tendintele-de-top-ale-sezonului

Sporty chic – un stil preferat pentru vara aceasta

 

În primăvara și vara lui 2022, hainele sport vor fi și ele la modă. Sau măcar unele care arată ca ele. Una dintre cele mai puternice inspirații ale designerilor? Rochii de tenis, de obicei albe, scurte, cu o croială ușor trapezoidală, ce sunt purtate cu modele de încălțăminte de pe https://www.epantofi.ro/skechers.html . Au fost, printre altele, pe podiumuri la Bottega Venetta și la Christian Dior. Această din urmă casă de modă nu și-a ascuns însă fascinația pentru box. De aici și prezența în cea mai recentă colecție a pantalonilor scurți cu bordură și sutiene sport. Pentru sezonul de vară sunt la modă și tricouri polo, pulovere cu decolteu în V și jachete bomber!

Tendința verii 2022 – talie joasă sau revenirea anilor 2000

 

Colecțiile pentru vară 2022 arată, de asemenea, o revenire a anilor 2000. După ani de dominație a pantalonilor cu talie înaltă, a modelelor tip hipster – pantalonii cargo, de trening sau blugi, aceștia au revenit. În orice model și stil vrei tu! 

Preferi fustele? Și acestea se remarcă prin talia joasă – indiferent dacă alegi un model mini, midi sau maxi. Versace, dar și alte case de modă au promovat talia joasă, inclusiv Tom Ford, Staud și Rotate. Dacă ai curajul să porți talia extrem de joasă, alege tanga – a revenit și această tendință controversată( trebuie doar să știi să o porți, pentru a nu-ți dăuna sănătății).

Poți fi sigură că vei găsi ceva pentru tine, pentru că designerii merg de la o extremă la alta. Ce culori sunt la modă? Vii și expresive! În vara acestui an, accesoriile sunt și ele spectaculoase, precum noile modele de șepci de pe https://www.epantofi.ro/accesorii/textile/caciuli/barbati/sepci-cu-cozoroc.html . Iar pentru cine dorește, poate să arate și o porțiune a corpului, indiferent dacă poartă mărimea S sau XXL.  Modelele de pe podium au fost cel mai bun exemplu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel