Moarte stupidă pentru un bărbat din Neamț. O țepușă i-a secționat artera femurală

Eduard Pascu |
Data publicării:
Tragedie în Dolj: Doi copii de 10 ani, găsiți morți în casă. Tatăl era în străinătate, iar mama îi abandonase
Tragedie în Dolj: Doi copii de 10 ani, găsiți morți în casă. Tatăl era în străinătate, iar mama îi abandonase

Un bărbat în vârstă de 40 de ani din localitatea Pipirig a murit după ce a încercat să sară peste o poartă, iar o ţepuşă metalică i-ar fi secţionat artera femurală, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Neamţ.

Potrivit sursei citate, incidentul s-a petrecut duminică seară în localitatea Nemţişor, iar din primele cercetări a rezultat că bărbatul s-ar fi aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, transmite Agerpres.

"În data de 22 august a.c., în jurul orei 22.30, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Târgu-Neamţ au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat de 40 ani, din localitatea Pipirig, se află inconştient lângă un imobil din localitatea Nemţişor. Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că, la data de 22 august a.c., persoana în cauză, ar fi consumat împreună cu alte două persoane, băuturi alcoolice la imobilul respectiv. În jurul orei 22.30 proprietarul imobilului, a auzit strigăte de larmă şi ieşind în faţa imobilului, a identificat bărbatul de 40 de ani, care era agăţat de ţepuşele din metal ale porţilor imobilului său", se arată într-un comunicat de presă al IPJ.

Echipajul medical deplasat la faţa locului a efectuat mai multe manevre de resuscitare, bărbatul fiind transportat apoi la o unitate medicală unde a decedat.

Cadrele medicale afirmă că decesul ar fi survenit ca urmare a secţionării arterei femurale, mai menţionează reprezentanţii IJP Neamţ.

Poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel