Moțiune de cenzură. Dan Barna iese la ATAC: „Doamna Dăncilă, alungați ROMÂNII din țară! Ați jignit Diaspora în toate felurile!”

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Camera Deputaţilor şi Senatul dezbat în aceste momente moţiunea de cenzură prin care partidele de opoziţie vor demiterea Guvernului Dăncilă. 

Liderul USR Dan Barna a lansat atacuri dure la adresa Guvernului Dăncilă.  

„Acest guvern nu trebuia să guverneze vreodată România, a fost o greșeală de la bun început, a fost creația unui om care a crezut că e mai presus de lege. Acest moment s-a suprapus peste un moment care trebuia să fie de glorie, președinția UE
După 26 mai, acest guvern nu mai are sprijinul poporului român, legitimitatea, românii nu mai vor să fie făcuți de râs în Europa.

Doamna Dăncilă, în fiecare an din ultimii trei ani locuitorii unui oraș de mărimea Sibiului pleacă în străinătate. Spuneți că nu avem șomaj? Anul trecut a fost anul cu natalitatea cea mai mică din ultimii 50 de ani. Practic alungați românii din țară.

Noi suntem Parlamentul României. Vă cer, domnilor colegi din PSD și ALDE, să începeți să ascultați voința românilor. La început ați ignorat protestele, ați încercat să spargeți manifestațiile, ați jignit românii din Diaspora în toate felurile, i-ați împiedicat să voteze.

Românii nu mai vor un Guvern girat de penali. Acest guvern e creat după chipul și asemănarea creatorului său. Dacă veți refuza încă o dată să ascultați ce spune majoritatea românilor, viitorul dvs politic va fi sumbru. Lucrurile se schimbă în România, o nouă clasă politică e vie și activă. USR va vota cu toți parlamentarii săi moțiunea de cezură”, a declarat Barna.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel