Mititeii românesti, în topul preferințelor francezilor: Cei mai buni

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Celebrii mititei românești au devenit subiect în presa franceză. Specialiștii gastronomi au inclus acest produs românesc într-un top al celor mai bune mâncăruri preparate la grătar. 

Mititeii se află într-un top mondial realizat de francezi care arată cele mai interesante și gustoase preparate făcute la grătar. Este important de menționat că în articol francezii folosec chiar cuvântul "mititei" neavând un corespondent în limba franceză.

Iată descrierea mititeilor făcută de francezi:

Mititeii sunt o mâncare tradițională din România. Ei au aspectul unor batoane medii, formate dintr-un amestec de carne de porc și de miel, condimentată cu piper, cimbru, usturoi, cimbru, boia de ardei, coriandru și un vârf de sifon. Aceste batoane sunt gătite lagrătar și servite cu muștar puțin dulce, pâine și bere.

Bineînțeles, după descriere nu putea lipsi și o prezentare video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel