Mirela Vaida, atacată la Acces Direct. Ce s-a întâmplat în studio după ce emisia s-a oprit. Video

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Au fost publicate noi imagini după atacul asupra prezentatoarei Mirela Vaida, care a avut loc în direct, la emisiunea Acces Direct. 

În emisiunea de astăzi, Mirela Vaida a avut un coprezentator. Ea a avut un nou șoc în momentul în care a revăzut imaginile. Totodată, pentru prima dată au fost prezentate și noi imagini după ce emisia a fost oprită.

"Când o prind eu, o omor!" "Am vrut să-i rup capul!" a strigat femeia și după ce a fost reținută de poliție. 

"Eu acum am văzut aceste imagini și recunosc că sunt mai puternică și fac față emisiunii de azi. Eu n-am văzut încă toate imaginile și ele vor produce un șoc emoțional pe care l-am trăit și eu în ultimele zile. După cum vedeți, nici nu m-am mai machiat, nu-mi mai arde. Mulțumesc tuturor celor care mi-au trimis mesaje de încurajare. Din păcate, un eveniment pe care nimeni nu l-ar fi putut anticipa, ne face ca astăzi să privim totul altfel. Eu îi mulțumesc lui Dumnezeu că mă aflu astăzi în față voastră. Se putea întâmpla ceva cu adevărat dramatic. Sunt încă oameni care cred că ce mi s-a întâmplat este o făcătură. Eu nu vreau să-i conving pe acei oameni, nu mă interesează. Să iei un om nebun și să-i dai o piatră cu care să arunci... să credem că asta a fost plănuit mi se pare ceva diabolic. Teoria urii este noua religie a noastră".

Iată imaginile:

 

După ce a atacat-o pe Vaida, femeia care fusese internată la spitalul de psihiatrie Alexandru Obregia, a continuat să țipe și să amenințe, după cum se poate vedea și în imagini.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel