Minune de Crăciun. Fetița care a vrut piure cu carne are o casă nouă

Gabriel Nuță-Stoica |
Data publicării:
sursa:stirileprotv.ro
sursa:stirileprotv.ro

Minunile de Crăciun există! Fetița din Vaslui care a impresionat o țară întreagă după ce a spus că-și dorește să mănânce puțin piure cu carne are acum o casă nouă.

Roxana, fetița din Vaslui care a impresionat o țară întreagă după ce a fost filmată spunând că îi este foame și își dorește puțin piure cu carne, a primit cadou de Crăciun o casă nouă. 

"Roxana vrea să devină doctoriță.

O țară întreagă a vazut reportajul la Pro Tv în care spunea că-și dorește o porție de piure cu carne și desert un pachet de biscuiți, că nu a mai mâncat de mult timp! Trăia în niște condiții foarte grele, casa stătea să se dărâme, frig în casă, deci nu avea o șansa corecta la viata. Așa că, noi cu toții, aici pe Casa Share ne-am unit și i-am oferit, acum de Crăciun, mai mult: o casă, Casa Share 19 și un alt viitor mai bun!

Sărbători Fericite ca ale Roxanei să aveți cu toții! Nu uitați, Sms la 8844 cu mesajul: CASA Încă o poveste cu final fericit. Multumim tuturor pentru suținerea voastra!", este mesajul postat pe pagina de Facebook a fundatiei Casa Share.

 (w670)

Roxana are nouă ani, este elevă în Vaslui și a mărturisit, în luna octombrie, că de multe ori vine flămândă la școală și recunoaște că este invidioasă pe colegii care mănâncă biscuiți sau au pachet pus de părinți de acasă. 

Citește aici povestea ei: Fetiță flămândă la școală: Mi-ar plăcea puțin piure cu carne

Mesajul cutremurător al copilei nu a rămas neauzit, sute de români, atât din țară, cât și din străinătate mobilizându-se pe rețelele de socializare. După numai două zile de la medatizare cazului, oamenii au luat legătura cu familia și au trimis fetiței toate cele necesare.

Citește aici: Fetița flămândă de la școală a mobilizat toți românii. Ce s-a întâmplat cu ea

Visul copilei este acum îndeplinit, grație eforturilor Casa Share, un proiect cu zeci de mii de voluntari şi case nou-nouţe, livrate la cheie. 

(w670)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel