Ministrul Virgil Popescu- ales preşedintele PNL Mehedinţi: „Ce am promis facem! Florin Cîțu împărtășește aceeași viziune“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Virgil Popescu a fost ales sâmbătă preşedintele PNL Mehedinţi, cu 383 de voturi "pentru", unul "împotrivă" şi un vot nul.

"Liberalii pot să ridice Oltenia, România! Da! Pot face asta în echipă, cu muncă susţinută! Astăzi vreau să le mulţumesc tuturor celor care mă susţin în continuare să fiu preşedintele organizaţiei PNL Mehedinţi.

Dar vreau să transmit mulţumiri speciale prim-ministrului Florin Cîţu, care astăzi mi-a fost alături la Comitetul de Coordonare Judeţean al PNL Mehedinţi, dar şi colegilor Nicolae Ciucă, Gigel Ştirbu, Cristian Buşoi, Dan Vîlceanu, Gheorghe Pecingină, echipei mehedinţene: Cristinel Pavel, Stela Firu, Dumitru Mărculescu, Daniel Cîrjan, Constantin Truşcă şi lista este lungă...

Aşa cum a spus şi Florin Cîţu: urmează o perioada în care se vor face investiţii importante în judeţul Mehedinţi, în Oltenia (numai 400 milioane de euro pentru extinderea reţelei de gaze naturale), plus alte milioane de euro pentru proiecte importante de infrastructura (drumul expres Lugoj - Drobeta Turnu Severin - Craiova - Calafat şi altele)", se arată într-un mesaj postat de Virgil Popescu pe Facebook.

Potrivit sursei citate, premierul a anunţat că vor fi făcute investiţii în comunităţile locale, priorităţile fiind: drumurile, sisteme de apă - canalizare şi alimentare cu gaze naturale.

"Nu a fost uitată nici investiţia în fabrica de arme de la Şimian sau cea de la Halânga. Da, ce am promis facem! Mă bucur că şi Florin Cîţu împărtăşeşte aceeaşi viziune: ce promitem, aia facem! Împreună pentru mehedinţeni, pentru români, pentru România! PNL va fi cel mai puternic şi respectat partid din România, care va guverna cel puţin 8 ani de zile. Pentru că liberalismul este cea mai bună soluţie pentru România", se mai arată în mesaj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel