Ministrul Sănătăţii. Normele privind redeschiderea grădiniţelor şi creşelor vor fi finalizate luni la prânz

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Azi, ordinul comun cu normele privind redeschiderea creşelor şi grădiniţelor va fi finalizat şi va apărea în Monitorul Oficial, a anunţat ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru.

"Astăzi până în prânz ordinul este gata, noi l-am finalizat, este la Ministerul Educaţiei şi va apărea în Monitorul Oficial", a precizat ministrul Tătaru, într-o intervenţie telefonică la Digi 24. 

Întrebat cum vor sta lucrurile în cazul creşelor şi grădiniţelor de stat, el a răspuns: "Noi avem toată disponibilitatea atât în a asigura, prin INSP şi Ministerul Sănătăţii, regulile, Ministerul Educaţiei de asemenea, rămâne ca şi autorităţile locale care le gestionează să fie de acord", potrivit Agerpres.

În ceea ce priveşte malurile, ministrul a spus că în acest caz sunt realizate şi aprobate normele. Referindu-se la participarea enoriaşilor la slujbe în interiorul bisericilor, Nelu Tătaru a subliniat că deocamdată "nu este cazul". "Pentru următoarea săptămână sau următoarele două săptămâni încă nu este cazul, trebuie să urmărim efectiv evoluţia numărului de cazuri şi evoluţia pandemiei în general în următoarea săptămână, apoi vom decide", a declarat ministrul Sănătăţii. 

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel