Ministrul Marcel Vela pune gând rău nepotismelor: 101 rude angajate în același ISU. „Această epidemie e în toată ţara“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Marcel Vela, ministrul de Interne, a anunțat că va trimite Corpul de Control în mai multe judeţe, după dezvăluirile potrivit cărora la ISU Dolj 101 de cadre militare angajate sunt rude între ele.

Ministrul a mai precizat că, luni, Corpul de Control a plecat la Dolj pentru verificări la ISU. „Evident că această verificare se va extinde şi la nivelul altor judeţe, pentru că s-ar putea ca această epidemie să fie în toată ţara”, a declarat Marcel Vela. 

Precizăm că Libertatea a dezvăluit că nu mai puțin de 101 persoane angajate ale ISU Dolj sunt rude într-un fel sau altul. Mai mult, fiul inspectorului șef al ISU Dolj a devenit subordonat direct tatălui său. În aceeași instituție, patru fini ai săi au obținut câte o funcție de conducere.  Astfel din cei 800 de angajați ai ISU Dolj, 101 sunt rude cu persoane din conducere.

O situație asemănătoare există și în cazul prim-adjunctului de la ISU Dolj, care a angajat-o în subordonare directă pe soția sa, care a primit, din atea soțului, calificative extrem de bune la evaluările anuale. Și adjunctul instituției l-ar fi angajat la ISU pe fratele său.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel