Proaspăt milionar român, întors din Italia, și-ar fi violat fiica de 13 ani pe care a lăsat-o însărcinată

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Iulian Şerban, un milionar în euro din județul Neamț, a fost arestat zilele trecute, fiind acuzat de violuri repetate ale propriei fiice, în vârstă de 13 de ani, pe care a lăsat-o însărcinată, conform testelor genetice.

Minora, care mai are alți 10 frați, le-a dat anchetatorilor declarații contradictorii cu privire la făt, susținând că a întreținut raporturi sexuale inclusiv cu fratele tatălui. Teste genetice au arătat însă că adolescenta a fost însărcinată cu tatăl ei, Iulian Şerban.

Familia locuise în Italia, iar recent a obținut 2 milioane de euro drept despăgubiri pentru un accident. Potrivit asistenților sociali, faptele s-au petrecut începând din 2017. Atunci când s-a întors în România, mama fetei a constatat că aceasta prezenta stări de rău, așa că a dus-o la un control medical unde a aflat că este însărcinată și a cerut o întrerupere de sarcină. 

Fiind vorba de o minoră, polițiștii au intrat pe fir. Aceștia au comparat probele ADN de la făt cu cele ale fraților vitregi ale victimei, dar și ale altor persoane cu care fata susține că a avut raporturi sexuale. 

 

Riscă 12 ani de închisoare

 

„La un moment dat şi mama fetei, împreună cu copii, a luat calea Peninsulei. Anul trecut, în această familie s-a petrecut o tragedie, într-un accident de maşină decedând doi copii, iar părinţii au primit despăgubiri de circa 2 milioane de euro“, a mai spus asistenta socială de la Primăria Icuşeşti, potrivit Antena 3

Proaspătul milionar în euro riscă 12 ani de închisoare pentru viol

Între timp, ancheta şi-a continuat cursul, iar poliţiştii români au colaborat cu cei italieni şi au obţinut profilul ADN a lui Iulian Şerban, care s-a dovedit a fi tatăl fătului.

Polițiștii au reușit să îl prindă pe bărbatul care se ascundea în Italia, după ce acesta s-a întors în țară pentru pomenirea unei rude. Iulian Serban a fost reținut și arestat, sub acuzația de viol, riscând o pedeapsă cuprinsă între 5 și 12 ani de închisoare.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel