Mii de bagaje, blocate pe aeroportul Heathrow din Londra. Nu există personal suficient

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Este haos în Marea Britanie: odată cu afluxul uriaș de călători și a personalului insuficient din cel mai mare aeroport din Londra, mii de bagaje au rămas blocate.  Imaginile vorbesc de la sine. 

Planurile de călătorie pentru milioane de britanici continuă să atârne de un fir de ață, iar turiştii se pregătesc pentru o săptămână de perturbări în Marea Britanie. 

Mulți dintre pasagerii care zburau din aeroportul Heathrow au avut parte de un șoc vineri, deoarece bagajele lor au fost abandonate de angajați, oficial totul fiind din cauza unei „defecțiuni” tehnice care a cauzat o îngrămădire enormă a bagajelor. Neoficial însă, ar fi vorba despre un deficit de personal. 

Sute de bagaje și bunuri personale ale pasagerilor au fost fotografiate îngrămădite la Terminalul 2 al celui mai aglomerat aeroport din Marea Britanie. 

Pasagerii au fost avertizați că s-ar putea să nu-și primească bagajele timp de două zile. Reprezentanții aeroportului Heathrow și-au cerut scuze clienților. 

Probleme și cu trenurile în Marea Britanie



De asemenea, cei care au ales să călătorească cu trenul au rămas blocați în căldura înăbușitoare, pe șine, după ce călătoriile lor au fost întârziate ore în șir. Totul a fost cauzat de un incendiu care a avut loc în apropiere de Gara Euston, care a dus la blocarea tuturor liniilor. 

Pasagerii care se îndreptau spre Londra au spus că au rămas blocați în trenurile către Euston „fără apă sau aer condiționat”. Gara a trebuit să se închidă la un moment dat, iar ofițerii de poliție au fost fotografiați în timp ce împiedicau oamenii să intre în gară. 

Reprezentanții Euston Station au postat pe Twitter un mesaj la scurt timp după ora 20:00: „Avem două defecțiuni în acest moment, la care se lucrează, care cauzează probleme. Există un tren de testare care verifică liniile electrice aeriene în timp ce inginerii noștri lucrează la remedierea problemei de semnalizare. Asta după ce un incendiu în apropierea liniei de cale ferată a fost deja stins.

Operatorul de trenuri Avanti West Coast a confirmat, de asemenea, că toate călătoriile pe linia Milton Keynes Central - Euston au fost suspendate după deteriorarea cablurilor electrice aeriene. Trei dintre cele patru linii principale s-au redeschis, dar întârzierile au continuat până seara.

Haosul vine la doar câteva zile după ce aeroporturile "asediate" de turiști ale Marii Britanii au ajuns în toată presa, în ultimele săptămâni, cu zboruri anulate în ultimul moment și cozi uriașe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel