Mihai Tudose: "Sper ca fiica să nu-mi semene fizic, ca să aibă o șansă în viață"

Narcis Popa |
Data publicării:

Mihai Tudose, cel care a ocupat funcția de premier al României în timpul în care Liviu Dragnea era șef al PSD, a vorbit despre fiica sa. 

Deși chiar Mihai Tudose a menționat că nu-i place să vorbească despre familie, acesta a acceptat să vorbească puțin .

Diana Tănase are 23 de ani și a absolvit facultatea de Drept. Mihai Tudose a răspuns făcând o glumă, spunând că speră ca fiica să nu-i semene fizic. 

"Dacă îmi seamănă? Sper să nu-mi semene fizic ca să aibă o șansă în viață. Slavă Domnului, a fost un copil care nu mi-a creat niciodată probleme," a spus Mihai Tudose la 40 de întrebări.

În ceea ce privește infarctul pe care Mihai Tudose l-a făcut în 2019, acesta spune că n-ar mai fi fost în viață dacă lângă el nu s-ar fi aflat ministrul Sănătății, Nicu Bănicioiu.

"Nu am văzut nici un tunel, nu e cu amintiri cu de-astea, nu e cu nimic. Cred că n-am prins eu biletul la clasa I atunci, nu știu ce s-a întâmplat. Norocul meu a fost că lângă mine se afla Nicu Bănicioiu care și-a dat seama înainte că am un infarct. Am avut noroc că au venit și niște medici cu tot ce le trebuia, asta e. Aveam analizele făcute, la spital mi-au făcut altele și erau perfecte. Puteam fi cel mai sănătos mort din spital. Și acum ca europarlamentar, la Bruxelles, suntem obligați să ne facem analizele. Am analizele acum ca și atunci, fără nici o problemă. Nu știi niciodată când te lovește, de-aia ziceam și mai devreme că degeaba faci averi, strângi. O să ajungi la niște scânduri și puțin pietriș," a spus Tudose la emisiunea lui Rifai de la Kanal D.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel