Mihai Fifor: MORALĂ pentru USR: "Este cea mai mare trădare a unui partid politic din România față proprii săi alegători!"

Andreea Cosma |
Data publicării:
gov.ro
gov.ro

Mihai Fifor îi acuză pe cei de la USR de "trădare" în urma anchetei jurnalistice în care au fost puse în discuţie afacerile lui Dan Barna.

"Fiecare partid parlamentar din România este recunoscut pentru temele prioritare pe care le urmărește. PSD vrea să aducă bunăstare pentru cetățeni, cei de la PNL sunt cu austeritatea, iar cei la USR au promis curățenie în clasa politică.

Ancheta anti-fraudă pe fondurile europene gestionate de Dan Barna este pentru USR echivalentul unei tăieri de pensii și salarii în cazul PSD.

Citeşte şi: Codrin Ştefănescu, anunţ din culisele PSD: "Olguţa este ŞEFA!"

Contrazice și descalifică toate lecțiile de morală politică pe care ni le ținea USR. Este cea mai mare trădare a unui partid politic din România față proprii săi alegători!", a scris Mihai Fifor, pe pagina sa de Facebook.

Dan Barna a solicitat Departamentului pentru lupta antifraudă (DLAF) să transmită la DNA toate documentele care îl vizează şi acuză folosirea informaţiilor dintr-o anchetă jurnalistică în scop politic.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel