Mihăiță Bîrsan, căutat cu insistență în SPANIA. Românul a dispărut de aproape 2 ANI

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Mihăiță Bîrsan era plecat la muncă în Spania, în zona Alcañiz când a dispărut. Românul de 44 de ani, originar din Cugir, a fost dat disparut de familie, iar acum este căutat cu insistență și de un ONG din Spania - SOSDesaparecido, pe rețelele de socializare.

Asociația SOSDesaparecidos din Spania continuă să ceară ajutor pentru găsirea românului Mihăiță Bîrsan. El a dispărut din luna februarie 2018. Sora bărbatului a vorbit ultima dată cu el în data de 7 februarie 2018. De atunci familia nu mai știe nimic de soarta acestuia. L-au sunat de mai multe ori, dar bărbatul nu a mai răspuns. Mihăiță nu era căsătorit și se afla singur în Spania.

„Avea o problemă cu ochiul drept, mai exact cataractă. Urma să se opereze și să mă anunțe. Nu știu nici cine l-a văzut ultima dată și nu îi știu nici prietenii. Eu sunt în Germania, vorbeam doar despre familie. Nu era depresiv sau să fi avut un motiv ca să dispară. Știu că lucra la o firmă unde se făceau cuști pentru păsări. Un văr a anunțat poliția de acolo, iar de acolo au sunat la poliția din România și au căutat-o pe mama. Câteva întrebări și atât”, a relatat sora bărbatului pentru cugirinfo.ro

Mihăiță Bîrsan are 1,80 înălțime, păr negru și ochi caprui.

Persoanele care pot oferi informaţii despre bărbatul dispărut sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate secţii de poliţie sau să sune la numerele afișate în anunțul de mai jos.
(w670)
[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel