MICROBUZ plin cu ROMÂNI, implicat într-un ACCIDENT cu un TIR. OPT VICTIME. ULTIMĂ ORĂ (VIDEO)

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Opt persoane, cu vârste între 33 şi 60 de ani, au ajuns astăzi la spital cu traumatisme uşoare în urma accidentului produs pe DN 64, din localitatea Băbeni, între un microbuz de transport persoane şi un autotren, au informat reprezentanţii ISU Vâlcea.

Potrivit acestora, şapte dintre victime se aflau în microbuz, cealaltă persoană rănită fiind din TIR, toate fiind transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean pentru îngrijiri medicale.

„Toate victimele sunt conştiente şi sunt în drum spre spital. Nu sunt în stare gravă. În total, în urma accidentului au rezultat opt persoane cu traumatisme uşoare. Şapte dintre ele sunt din microbuz şi una din autotren”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Cătălin Popescu.

Reprezentanţii Poliţiei Vâlcea au precizat că vinovat de producerea accidentului este şoferul microbuzului, care nu ar fi păstrat distanţa regulamentară între maşini în trafic, izbind autotrenul care circula în faţă.

În zonă s-a circulat alternativ, traficul rutier fiind reluat pe ambele sensuri după aproximativ o oră de la producerea accidentului.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel