Microbuz plin cu cetățeni bulgari, accident grav cu un TIR, la Caransebeş. Un mort și mai mulți răniți

Alexandru Ichim |
Data actualizării: | Data publicării:
Foto: ISU Caraș-Severin
Foto: ISU Caraș-Severin

O persoană şi-a pierdut viaţa, iar şase au fost rănite în urma unei coliziuni dintre un microbuz şi un TIR, ce a avut loc sâmbătă dimineaţa pe şoseaua de centură a municipiului Caransebeş, a informat ISU Caraş-Severin.

UPDATE: Victimele accidentului de circulaţie, soldat cu un mort şi patru răniţi, ce a avut loc, sâmbătă dimineaţa, pe şoseaua de centură a municipiului Caransebeş, sunt cetăţeni bulgari, a informat IPJ Caraş-Severin.

În accident au fost implicate un microbuz care transporta şapte pasageri şi un camion TIR înmatriculat tot în Bulgaria. Microbuzul a lovit autotrenul în partea din spate, scrie Agerpres. 

 

- Știrea inițială - 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 6, Centura ocolitoare a municipiului Caransebeș, județul Caraș-Severin, s-a produs un accident rutier, în care un microbuz de transport persoane în care se aflau șoferul și șapte pasageri, a intrat în coliziune din spate cu un TIR.

În urma impactului, o persoană a decedat și mai multe sunt rănite, toate din microbuz. Traficul este blocat pe ambele sensuri de mers, se deviază pe străzi adiacente din oraș.

ISU a intervenit de urgență 

 

O persoană şi-a pierdut viaţa, iar şase au fost rănite în urma unei coliziuni dintre un microbuz şi un TIR, ce a avut loc sâmbătă dimineaţa pe şoseaua de centură a municipiului Caransebeş, a informat ISU Caraş-Severin, scrie Agerpres. 

Toate victimele se aflau în microbuzul de călători, inclusiv persoana decedată, care a rămas încarcerată în autovehicul. Pentru salvarea victimelor, la faţa locului au fost mobilizate cinci ambulanţe şi autospeciale pentru descarcerare.

Toate victimele au fost preluate de echipajele de la Ambulanţă şi SMURD şi primesc îngrijiri medicale, a precizat sursa citată. 

Polițiștii au deschis o anchetă în urma acestui accident și continuă cercetările. 

Vaslui: Un bărbat de 61 de ani a murit carbonizat într-un incendiu la Puşcaşi

 

Un bărbat de 61 de ani a murit carbonizat într-un incendiu izbucnit, sâmbătă dimineaţă, la o casă din comuna Puşcaşi, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui. La faţa locului s-au deplasat două echipaje de pompieri din cadrul Detaşamentului Vaslui, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD de Terapie Intensivă Mobilă.

"La sosirea echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta violent în două dintre încăperile locuinţei şi parţial la nivelul acoperişului. Din cauza vântului, exista pericolul de propagare a incendiului la alte două locuinţe aflate în aceeaşi curte. În timpul intervenţiei a fost descoperit cadavrul carbonizat al unei persoane, un bărbat în vârstă de 61 ani. A ars mobilierul din cele două încăperi, două uşi, trei ferestre, diverse textile şi materiale plastice. Pompierii militari au reuşit să salveze cele două locuinţe aflate în pericol. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost jarul căzut dintr-o sobă. În apropierea sobei erau depozitate foarte multe materiale inflamabile", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Poliţiştii au deschis un dosar penal şi efectuează cercetări în acest caz pentru ucidere din culpă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel