Microbuz cu români care se întorceau din Italia, accident cumplit. Marina a murit, iar fetița ei de 10 ani este în comă

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Microbuz cu români care se întorceau din Italia, accident cumplit. Marina a murit, iar fetița ei de 10 ani este în comă. FOTO: captură stiri.botosani.ro
Microbuz cu români care se întorceau din Italia, accident cumplit. Marina a murit, iar fetița ei de 10 ani este în comă. FOTO: captură stiri.botosani.ro

Marina, o româncă de 40 de ani, a murit în urma accidentului cuplit ce a avut loc luni, în localitatea Urișor, comuna Cășeiu, județul Cluj. Fiica acesteia, în vârstă de 10 ani, se află în stare foarte gravă în spital.

Marina care părăsise Sellia Marina se întorcea la familia ei din România pentru a petrece ultimele săptămâni de vară alături de rudele lor.

Dar un tren i-a copleșit în microbuzul care plecaseră din Italia, de la Sellia Marina, relatează catanzaroinforma.it. Marina și fiica sa, împreună cu alte 9 persoane, au fost implicați într-un accident cumplit când locomotiva a lovit vehiculul chiar pe partea dreaptă unde erau mama și fiica.

Femeia, originară din Dărăbani din județul Botoșani, a suferit răni grave și a murit în spitalul din Cluj-Napoca. Copilul este internat în comă în același spital.

Șoferul microbuzului ar fi declarat că a ales să devieze ruta, trecând prin acel drum secundar pentru a evita traficul.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel