Microbuz cu români, accident teribil în Bihor. Un copil de 6 ani a murit. Încă cinci victime - FOTO

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Microbuz cu români, accident teribil în Bihor. Un copil de 6 ani a murit. Încă cinci victime. FOTO: captură ebihoreanul.ro
Microbuz cu români, accident teribil în Bihor. Un copil de 6 ani a murit. Încă cinci victime. FOTO: captură ebihoreanul.ro

Un accident grav s-a petrecut în urmă cu scurt timp pe DN 79, între Oradea şi Nojorid, fiind implicate şase persoane dintre care doi minori. Un copil de șase ani care a fost găsit de forțele de urgență în stop cardio-respirator nu a putut fi salvat și a murit la fața locului. „Din nefericire, în pofida manevrelor de resuscitare efectuate, copilul a decedat”, a transmis ISU.

Potrivit unui mesaj transmis de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Crişana al judeţului Bihor, accidentul s-a petrecut la ora 13.20.

Este vorba despre un impact între un autoturism şi un microbuz de transport persoane.

„Echipajul de descarcerare a acţionat pentru evacuarea unui copil rămas captiv în autoturismul avariat, acesta aflându-se în stop cardio-respirator. Echipajele medicale şi pompierii militari paramedici evaluează victimele şi le acordă îngrijirile necesare, iar în cazul copilului se efectuează manevre de resuscitare”, a anunţat maiorul Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al ISU, potrivit ebihoreanul.ro.

2. -imagine fara descriere- (microbuz-cu-romani--accident-teribil-in-bihor--un-copil-de-6-ani-a-murit--inca-cinci-victime---foto-2.jpg)

Pentru salvarea victimelor, la faţa locului s-au deplasat de urgenţă patru echipaje de pompieri militari din cadrul Detaşamentelor 1 şi 2 Oradea cu o autospecială de descarcerare grea, o autospecială de transport victime multiple, o autospecială de lucru cu apă şi spumă cu modul de descarcerare şi cu o ambulanţă SMURD B2, precum şi echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea şi două echipaje ale SAJ, arată ISU.

FOTO: ebihoreanul.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel