Microbuz cu români, accident cu un autoturism: Nouă persoane, rănite

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Nouă persoane au fost rănite, joi dimineaţă, în urma coliziunii între un microbuz de transport persoane şi un autoturism, pe DN2 - E85, la intersecţia cu comuna Coteşti, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

„În această dimineaţă, în jurul orei 07,15, am fost sesizaţi prin Apel 112 cu privire la faptul ca la intersecţia cu comuna Coteşti, pe DN2 - E85, a avut loc un accident rutier între un autoturism şi un microbuz care transporta aproximativ 20 de persoane. În urma evenimentului, a rezultat rănirea uşoară a şapte persoane din microbuz şi a altor două persoane din autoturismul în cauză”, a precizat IPJ Vrancea.

Potrivit poliţiei, printre persoanele rănite nu s-ar afla niciun minor.

Traficul în zonă se desfăşoară în condiţii normale. 

 

Vezi și 

 

Microbuz plin cu români, accident pe A1, aproape de vama Nădlac. Șapte răniți, în urma coliziunii cu un TIR

 

Un microbuz plin cu români a fost implicat într-un accident rutier pe 8 noiembrie, pe Autostrada A1, în județul Arad. Şapte persoane au fost rănite în urma unui accident rutier produs pe autostrada A1, în judeţul Arad, în care au fost implicate un microbuz cu pasageri şi un TIR.

Coliziunea a avut loc între localităţile Pecica şi Nădlac, intervenind în scurt timp pompierii militari ai Detaşamentului Arad cu două echipaje SMURD, o autospecială pentru transport personal şi victime multiple şi o autospecială de stingere cu apă şi spumă.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad, şapte persoane au fost rănite, dar niciuna nu a fost încarcerată.

„Au rezultat şapte victime conştiente, cooperante, neîncarcerate. Acestea au fost evaluate la faţa locului de către echipajele medicale prezente şi transportate la spital”, a informat ISU Arad, potrivit Agerpres.

Pompierii arădeni au asigurat măsurile de prevenire şi stingere a incendiilor la locul accidentului, în timp ce poliţiştii fac cercetări pentru a stabili împrejurările producerii coliziunii. 

Citește continuarea AICI...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel