Mexic. ROMÂN, devenit CELEBRU. Este supranumit „REGELE cumbiei”: „Am plecat după visul meu”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Rhadu, un tânăr cântareț din Ploiești, care a devenit faimos în lumea telenovelelor datorită muzicii sale, a venit duminică în platoul Antena 3, la News Magazine.

Rhadu este supranumit "regele cumbiei", un stil muzical foarte apreciat în multe țări America de Sud. A plecat din România având un vis foarte curajos.

„Am plecat după visul meu și îmi doream nu neapărat să devin faimos cât să fac muzica pe care eu mi-o doresc. îmi doream un proiect muzica aparte, nu am găsit muzica în niciun interpret și atunci am vrut să o creez eu.

Și am gasit acolo oamenii cu care a meritat să fac un proiect inedit. În Mexic cu cei mai cunoscuți mariachi și în Argentina cu producătorii lui Luis Fonsi și Gloria Estefan. Am avut șansa să avansez muzical", a spus Rhadu, la News Magazine.

Muzica sa l-a făcut celebru în presa mexicană și așa a aflat de existența lui și celebra Laura Zapata care l-a descoperit l-a dus la Televisa, imperiul telenovelelor.

„Am debutat acolo cu Laura Zapata în Televisa, am cunoscut actori de telenovele, fac o școală de actorie în Mexic cu Patricia Reyes Spíndola, o actriță de Hollywood, care este și producător de telenovele, a produs "Salome", și i-a fost profesoară Salmei Hayek”, a dezvăluit Rhadu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel