Metoda prin care românii se îmbogăţesc pe autostrăzile din străinătate: „Neapărat trebuie să aveţi un copil în maşină” (VIDEO)

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Un tânăr român s-a filmat în timp ce explica metoda prin care rudele sale îi excrochează pe americani, pe autostradă.

Filmarea făcută a fost postată pe TikTok. Românul a expus fiecare pas din înşelătoria cu care rudele sale reuşesc să facă bani pe seama naivității americanilor pe autostradă.

„Uitaţi-vă cum fac bani în America. Deci, neapărat trebuie să aveţi un copil din ăsta așa în maşină, neapărat, neapărat. Deci, se dau jos aici şi fac cu mâna la oameni să oprească. Şi le vând aur şi din asta ne îmbogăţim, băi fraţilor. Uitaţi-vă, a oprit şi uitaţi-vă cum bagă pe el. A dat jos lanţul, nu ştiu ce”, a explicat românul.

 

Metoda, cunoscută și în România

 

Această înșelătorie este foarte cunoscută și în România. Oamenii își iau familia cu tot cu unul dintre copii în mașină, după care opresc pe marginea unei autostrăzi. Capul familiei se dă jos din vehicul şi face semn altor şoferi să opresacă pentru a-l ajuta.

După ce șoferii opresc, bărbatul spune că ar fi rămas fără benzină sau că maşina s-a stricat şi îi cere bani în schimbul unei bijuterii false de la gât sau de pe deget. 

(Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel