Metoda "îmbrățișarea" face RAVAGII și în Spania. Cum rămâi fără bijuterii în câteva SECUNDE

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Agenții Gărzii Civile spaniole au arestat o româncă la Tomino, femeia fiind acuzată de tâlhărie printr-o metodă pe care polițiștii au botezat-o "îmbrățișarea afectuoasă". 

Românca este suspectată că a furat un lanț de aur și două medalii de la un bărbat de 80 de ani folosind metoda "îmbrățișării afectuoase". Femeia avea deja antecendente penale, având interdicție de călca în Spania.

Metoda "îmbrățișarea" - pensionarii, victimele perfecte

 

Tâlhăria a avut loc în centrul orașului A Guarda, anchetatorii explicând modalitatea prin care victimele rămân fără bunuri.

Femeia a coborât dintr-o mașină oprită lângă pensionar. Ea a sărit și l-a îmbrățișat puternic, prefăcându-se că îl cunoaște și că îi transmite salutări pentru familia sa. După câteva secunde, femeia s-a făcut nevăzută, sărind în aceeași mașină în care o aștepta un bărbat.

Oamenii legii au luat mai multe declarații ale martorilor la eveniment și au permis agenților Gărzii Civile să stabilească numărul de înmatriculare auto, marca și modelul. Câteva minute mai târziu, mașina a fost văzută mergând direcția Tui.

Polițiștii au reușit să oprească vehiculul, în mașină fiind femeia descrisă de martori, alături de un bărbat aflat la volan. În urma cercetărilor, s-au găsit lanțul de aur al bătrânului, precum și medaliile valoroase.

(w670)

sursa foto: atlantico.net

În plus, oamenii legii au descoperit că femeia și-a schimbat hainele în scurta perioadă dintre arestarea ei și furtul bijuteriilor. Totuși, ea a fost recunoscută de victimă și de martori ca fiind persoana care a ieșit din mașină și a dat "îmbrățișarea" octogenarului.

Garda Civilă avertizează populația asupra acestui tip de tâlhărie, operat de bande specializate care profită de vulnerabilitatea persoanelor în vârstă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel