Mesajul VIRAL al unei cunoscute polițiste românce pentru bărbații cu glezne „la vedere“: „Băbăieți, lăsați-ne pe NOI!“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

O polițistă din România, care în trecut a fost cercetată disciplinar pentru că a îndrăznit să criice sistemul din care face parte, are acum un mesaj pentru bărbații „cu glezne la vedere“.

Andrada Voicu, o poliţistă din Paşcani, a scris un mesaj pentru bărbaţiu care se epilează și poartă blugi mulaţi cu gleznele la vedere. Postarea ei de pe Facebook a devenit virală şi a fost intens distribuită mai ales în rândul polițiștilor și militarilor.

„Băbăieți, lăsați-ne pe noi, femeile, să purtăm tricouri&bluze scurte și mulate. Că vi se vede burta când ridicați mâinile și vă ies nădragii la șale când vă aplecați.

Lăsați-ne tot pe noi să purtăm blugi mulați. Pentru că așa se cuvine. Sau măcar dacă o faceți, asigurați-vă de faptul că nu-s atât de mulați încât să vi se vadă momițele prin ei, pentru că nu-i frumos și nici de bun-simț.

Lăsați-ne pe noi să mergem cu gleznele la vedere, pentru că ăsta e un semn al feminității. Poți spune despre o femeie că are glezne frumoase. Despre un bărbat care umblă cu gleznele goale și fără șosete în pantofi, nu poți spune același lucru.
Lăsați-ne tot pe noi să ne epilăm definitiv și să ne dăm cu ulei cu particule sclipitoare pe picioare înainte să ieșim din casă. Pentru că, la fel, este o chestie a noastră, a femeilor. Iar un bărbat cu picioarele perfect epilate și unse cu ulei strălucitor, dă de bănuit.
Lăsați-ne, vă rugăm, plăcile și ondulatoarele de păr, pentru că sunt ale noastre.
Fiți bărbați, tată!“, le transmite tânăra polițistă bărbaților „noului trend“.

Anul trecut, Andrada Voicu a fost grav rănită într-un teribil accident rutier, în timpul unei misiuni, din cauza unei maşini de serviciu cu probleme tehnice. Pentru că și-a permis  să critice sistemul în urma incidentului suferit, femeia a intrat în vizorul superiorilor, fiind cercetată disciplinar pentru o poezie publicată tot pe Facebook.

Citește și: POEZIA unei poliţiste pentru SISTEM: "Cine dracu' sunteți voi să ne râdeți nouă-n față"

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel