Mesajul românilor din Milano pentru Barnevernet

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:
Sute de români revoltați au ieșit în stradă la Milano pentru a le transmite un mesaj răpitorilor de copii.

 

400 de români s-au adunat ieri în fața Consulatului Norvegiei din Milano pentru a protesta fața de modul în care serviciul de protecție a copilului din Norvegia “Barnevernet” a acționat în cazul familiei Bodnariu.

 

 

”În opinia noastră modul de acțiune este unul absurd și extrem având în vedere acuzațiile ce se aduc! Considerăm că prin acțiunea disproporționată a acestui serviciu de protecție a copilului nu s-a respectat principiul legat de interesul superior al copilului, lucru ce poate fi demonstrat de orice psiholog. Credem că nu poate fi înlăturată “o problemă” prin crearea unei tragedii.

 

Prin acest protest dorim să ne arătăm suportul pentru această familie greu încercată și cerem ca autoritățile din România să se implice în vederea soluționării acestui caz! Este inadmisibil ca un copil de 4 luni să fie îndepărtat de mama sa! Această situație este revoltătoare pentru orice om decent! Reacția autorităților din România trebuie să fie una fermă și imediată!

 

Dacă vocea diasporei a dus la alegerea președintelui României, ne-am dori ca acest președinte să nu uite în asemenea momente de cei care au strigat pentru domnia sa.” se arată în manifestul protestatarilor.

 

Mitingul din fața Consulatului din Milano a fost organizat de pastorul Mircea Ciuciu din Bergamo.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel