Mesajul în română afișat de o tavernă din Grecia stârnește hohote de râs: "Ciorbă de pui cu carne de..."

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:

Grecia pare că este şi anul acesta destinaţia turistică cea mai apreciată de români pentru a-şi petrece concediul de vară. Românii care merg acolo arată că au parte şi de întâmplări amuzante, iar deseori fotografiază şi postează pe reţelele de socializare. 

Este şi cazul de faţă. Totul s-a întâmplat la un restaurant din Grecia care avea afişat chiar la intrare o parte din meniu.

Pe el era scris "Ciorbă de pui cu carne de pește/miel". Astfel, te-ai putea aştepta la o ciorbă de pui, însă cu carne de peşte sau de miel.

Meniul fotografiat de un român şi distribuit pe Facebook a stârnit amuzamentul oamenilor care nu s-au abţinut să nu comenteze.

"Când văd așa ceva la restaurant/tavernă știu că e momentul să caut cazare în altă zonă", a scris un internaut, potrivit Antena 3.

FOTO

poza-taverna-grecia

Citește mai departe: Cu Dacia 1310 în Grecia. Poza virală care îi impresionează pe români: "Bravo lor! Nu trebuie să judecăm oamenii după ce lucruri au"

 

O fotografie cu o mașină Dacia 1310 surprinsă pe o autostradă din Bulgaria și postată de un membru al grupului de Facebook Forum Grecia a stârnit un val de comentarii și de aprecieri din partea internauților. Mașina, cu număr de înmatriculare românesc și burdușită de bagaje, a fost fotografiată pe Autostrada A2 din Bulgaria, aproape de ieșirea spre Teteven, în direcța spre România.

La scurt timp după ce a fost postată fotografia, altcineva a comentat că s-a întâlnit cu mașina respectivă în Grecia. 

"Bravo lor! Îi întâlniserăm pe Egnatia Odos, cam la 60km înainte de Thessaloniki. Foarte fain rulau la 80 kmh. Sper că au avut roadtrip plăcut pe unde au rulat fin", a scris Ovidiu.

Mai mult, cineva a postat la rândul ei o fotografie cu celebra Dacie pe unul din drumurile naționale din Bulgaria.

"Si noi i-am intâlnit. Chiar am zis că în caz de ceva defectiune macar pot sa si-o repare singuri, nu au nevoie de platforma. Oricum de apreciat, isi traiesc viata indiferent de circumstante", scrie femeia, care atașează și o poză.

Vezi pozele și citește aici continuarea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel