Cu Dacia 1310 în Grecia. Poza virală care îi impresionează pe români: "Bravo lor! Nu trebuie să judecăm oamenii după ce lucruri au"

Gabriel Nuță-Stoica |
Data actualizării: | Data publicării:

Fotografia unor români care s-au încumetat să plece în vacanță în Grecia cu Dacia 1310 a devenit rapid virală, fiind apreciată de românii nostalgici. Majoritatea apreciază curajul celor au ales să plece la un drum atât de lung cu bătrâna Dacie. 

O fotografie cu o mașină Dacia 1310 surprinsă pe o autostradă din Bulgaria și postată de un membru al grupului de Facebook Forum Grecia a stârnit un val de comentarii și de aprecieri din partea internauților. Mașina, cu număr de înmatriculare românesc și burdușită de bagaje, a fost fotografiată pe Autostrada A2 din Bulgaria, aproape de ieșirea spre Teteven, în direcța spre România.

cu-dacia-in-grecia

La scurt timp după ce a fost postată fotografia, altcineva a comentat că s-a întâlnit cu mașina respectivă în Grecia. 

"Bravo lor! Îi întâlniserăm pe Egnatia Odos, cam la 60km înainte de Thessaloniki. Foarte fain rulau la 80 kmh. Sper că au avut roadtrip plăcut pe unde au rulat fin", a scris Ovidiu.

Mai mult, cineva a postat la rândul ei o fotografie cu celebra Dacie pe unul din drumurile naționale din Bulgaria.

"Si noi i-am intâlnit. Chiar am zis că în caz de ceva defectiune macar pot sa si-o repare singuri, nu au nevoie de platforma. Oricum de apreciat, isi traiesc viata indiferent de circumstante", scrie femeia, care atașează și o poză:

cu-dacia-in-grecia-2

Românii au cuvinte de laudă pentru curajoșii care au plecat în Grecia cu Dacia 1310

 

Imaginea a devenit rapid virală, iar oamenii au numai cuvinte de laudă pentru curajoșii care au plecat în vacanță în Grecia cu bătrâna Dacia 1310.

"Bravooo lui felicitãri !!!!Sigur nu trebuie sã scoatã din buzunar mii de euro pt reparaţii"  

"Asa, si? Bravo lor! Englezii isi respecta si iubesc mașinile mai vechi, le întrețin si se mandresc cu ele. Noi de ce nu am face-o? Felicitări"

"Nu e nimic de râs , nu trebuie sa judecam oamenii după ce lucruri au..."

"Super tare! Bravo lor, mai merge vreo 10 ani asa bine întreținuta!"

"Bravo ! În ani 80. 90 am făcut plimbări de sute de kilometri prin tara cu Dacia."

 

Citește mai departe: Presa din Grecia recomandă cetățenilor să viziteze România, una din destinațiile "cele mai ieftine"

 

România apare într-un articol din presa greacă. În cadrul publicației Esquire, grecii sunt îndemnați să viziteze România, fiind una dintre cele mai ieftine destinații de vacanță din Europa. 

Iată o traducere a articolului: 

"Cinci destinaţii relativ apropiate pentru vacanţe de vară în străinătate, cu buget redus. Care sunt cele mai ieftine destinaţii de vacanţă din Europa? Deşi nu există un răspuns la îndemână, o simplă privire asupra datelor statistice privind costul vacanţelor în diferite părţi ale "Bătrânului Continent" poate fi edificatoare. Ba chiar, dacă te uiţi mai bine, poţi economisi până la jumătate din cheltuielile pe care le-ai calculat pentru vacanţa ta de anul acesta, rămânând cu bani pentru a face o a doua călătorie, de ce nu, în toamnă sau pentru a zbura către o destinaţie mai exotică vara viitoare.

Există cinci destinaţii care sunt cu adevărat de top şi, în acelaşi timp, atât de accesibile, încât o zi de vis în ele te va costa cât te-ai aştepta să plăteşti pentru o noapte de cazare într-un hotel de categoria a doua.

Cea mai ieftină, în imediata vecinătate a Greciei, este Bulgaria, unde se poate merge chiar şi cu maşina. Nu numai Sofia merită văzută. Munţii şi plajele sale sunt, de asemenea, de o frumuseţe surprinzătoare.

Recomandări în România: Bucureștiul, Clujul și castelele din Transilvania

 

Urmează la rând România, cu oraşe mari pentru o plimbare de vis, precum Bucureştiul şi Cluj-Napoca. Acolo veţi găsi multe muzee şi restaurante şi vă veţi bucura de viaţa de noapte. În fine, castelele din Transilvania şi zonele cu o frumuseţe naturală deosebită pe care le are ţara sunt experienţe pe care ai face bine să le preţuieşti.

Pe locul trei se află Muntenegru, cu lunga sa istorie şi cu unul dintre cele mai impresionante fiorduri din lume. Multe scene din Game of Thrones au fost filmate în această ţară.

Pe locul patru este Portugalia, care este una dintre cele mai frumoase şi romantice ţări din lume, în timp ce Slovenia completează clasamentul cu cele mai ieftine cinci destinaţii europene. Ambele ţări sunt extraordinar de interesante, cu un litoral cu o frumuseţe aparte, diferită.

 

-----------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH 

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6 

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel