Mesajul cutremurător al lui Cristi, profesorul mort în accidentul de vineri seara din Vrancea: "Acea femeie m-a omorât"

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:

Cristi, profesorul care a murit vineri seară în accidentul din Vrancea i-a trimis un mesaj soției cu scurt timp înainte de a se izbi de un TIR care venea de pe contrasens. 

Cristi era director la o școală din Tecuci. 

Iată mesajul pe care l-a transmis soției, înainte de tragicul eveniment:

"Când vei citi acest mesaj...nu vol mai fi. Vei afla că am făcut accident cu un tir... Asta trebuie să știe de acum încolo, tati e un înger care va veghea de sus. Nu am putut trăi cu ideea că l-am abandonat la 3 ani și ceva...nu m-am împăcat niciodată cu asta...Ultimii 2 ani au fost groaznici fără prieteni, fără un loc unde să îl numesc acasă...fără o familie. Da, acea femeie m-a omorât cu adevărat. Ți-am lăsat toți banii mei. Ți-am transferat în cont 300 milioane.  Atât mai am. Să te descurci o perioadă cu ei. Nu am fost un tată bun pentru el în ultimii doi ani. Merita un om care să-i fie alături zi de zi. Am pierdut multe momente când puteam fi lângă el. Am fost de atâtea ori apăsat și nervos când era cu mine. El voia doar să se joace și eu nu eram în stare să-i ofer asta. Ai grijă de puiul nostru! Am încredere în Cosmin că va fi lângă voi. Te iubesc.

Să faci rost de certificatul de deces și să-i faci pensie de urmaș," se arată în mesajul trimis de Cristian soției. 

Cristi s-a izbit frontal de un TIR, intrând pe contrasens, pe E85, supranumit "drumul morții". Mașina s-a făcut zob, iar din păcate, acesta nu a mai avut nici o șansă de supraviețuire. 

Cristian Stănilă avea 37 de ani și era director al Școlii Gimnaziale "Iorgu Iordan" din Tecuci. Tragedia s-a produs în apropiere de localitatea Pufești, din județul Vrancea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel