Mesaj DUR pentru Carmen Dan. Polițiștii se REVOLTĂ: „Chiar ne credeți TÂMPIȚI?!”

Sindicatul Poliţiştilor „Mihai Viteazul” Craiova a postat un mesaj dur pe pagina de Facebook pentru ministrul de Interne Carmen Dan. Reprezentanții polițiștilor din Craiova îşi acuză şefa că se foloseşte de numele lor şi de moartea unui coleg pentru a-şi face campanie.

„DOAMNA MINISTRU, CHIAR NE CREDEŢI TÂMPIŢI?!

Chiar credeţi că mai puteţi să impresionaţi vreun poliţist, folosindu-vă de numele colegului nostru EROU SORIN VEZETEU, care a plătit cu propria viaţă incompetenţa voastră???

Dumneavoastră #MAI aveţi curajul şi tupeul să vorbiţi de implicare şi preocupare, pentru binele şi bunăstarea poliţiştilor români, atâta timp cât aceştia au ajuns pur şi simplu în pragul disperării, "cerşetori" în propria ţară, pentru drepturile lor #LEGALE???

Nu vă mai obosiţi doamnă, pentru că am văzut şi ne-am convins cu toţii, în ultimii ani, câtă "bună-credinţă", "grijă" şi "dragoste neţărmurită" ne-ati purtat, preocupată fiind să emiteţi ORDINE SECRETE care să împiedice angajaţii M.A.I. să intre pe noua grilă de salarizare şi astfel să beneficieze şi ei, ca ceilalţi bugetari, de prevederile Legii - cadru de salarizare nr. 153/2017 (vom reveni cu detalii)!

Aţi fost foarte preocupată într-adevăr şi v-aţi zbătut mult pentru binele sistemului de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională , rezultatul muncii fiind vizibil în fluturaşul dumneavoastră de salariu de la 01.01.2019:

2.350 X 10,5 = 24.675 lei (!!!)

Bine măcar că preocuparea la care faceţi trimitere vă face să vă simţiţi împlinită, satisfăcută şi să aveţi un somn liniştit...

P.S. Poliţiştii nu mai au linişte şi nu mai pot să doarmă, cautând soluţii magice de supravieţuire în 2019....cu salariul din 2009...”, este mesajul postat pe Facebook de Sindicatul Poliţiştilor „Mihai Viteazul” Craiova.

 

[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.26