Mesaj DISPERAT al unei românce din Londra după ce soțul ei a MURIT: „De ce s-a terminat totul așa repede?”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

O tânără româncă din Londra a postat un mesaj disperat pe reţelele de socializare, distribuit de sute de prieteni, după ce soţul ei a murit fulgerător chiar înainte să împlinească 40 de ani.

Soțul femeii s-a stins din viaţă în urmă cu câteva zile din cauza unui infarct. Gabriela, soţia lui, a postat un mesaj dureros pe Facebook, postarea fiind distribuită de sute de oameni care au încercat să îi ajute. 

Costurile înmormântării s-au ridicat la peste 15.000 de lire sterline. Numai locul de veci, pentru că românul nu era rezident în Londra, a costat peste 12.000 de lire.

Postarea emoţionantă a româncei care a rămas să îi crească singură pe cei doi copii a impresionat zeci de mii de români.

„De ce s-a terminat totul aşa repede? Acum o săptămână luam cina împreună! Ai muncit atât de mult pentru familia ta, îmi pare rău că te-am pierdut. Îmi lipsesc îmbrăţişările tale şi senzaţia de siguranţă pe care o aveam în braţele tale, ca şi când ai fi vrut să ai grijă de mine pentru totdeauna. Acum sunt complet pierdută fără tine. Golul acesta este imens. Îmi este foarte dor de tine şi te iubesc atât de mult. Îmi doresc să mai fi fost lângă noi, lângă copilaşii tăi. Dan, îmi pare atât de rău că a trebuit să ne părăseşti. Drum bun şi lin, dragul meu soţ şi tată. Totul s-a întâmplat prea brusc şi nu sunt pregătită", a scris Gabriela.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel