Mesaj cutremurător transmis de soțul Anei Oroș, tânăra sfâșiată de o haită de câini în București: "Ne vom întâlni acolo"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Cazul tinerei care a fost ucisă de o haita de câini în apropierea Lacului Morii din Capitală a impresionat și revoltat o țară întreagă.

Soțul Anei Oroș, tânăra sfâșiată de o haită de câini în zona Lacului Morii din București, a transmis un mesaj cutremurător.

Pe 21 ianuarie, Ana Oroș a fost ucisă de o haită de câini din zona Lacul Morii. Activista de mediu în vârstă de 43 de ani iubea natura și sportul, motiv pentru care îi plăcea să iasă la alergat. Fiind aproape de casă, a ales tot zona în care a fost mușcată cu ceva timp înainte de câini.

Ana avea o familie care acum este îndurerată.

Soțul său a postat un mesaj cutremurător pe rețelele de socializare:

"Mi-e dor de tine, Ana. Pășește în Lumina Lui! Ne vom întâlni acolo mai târziu și vom mai râde încă o dată cu toții", a scris bărbatul.

Cum a murit Ana Oroș

 

Autopsia a dezvăluit cauza decesului: hemoragie puternică. În urma atacului câinilor, artera femurală a fost sfâșiată, ceea ce a produs moartea rapidă a femeii.

Femeia a sângerat până la moarte și avea mușcături pe toată suprafața corpului au explicat specialiștii.

„Leziunile majore produse de mușcăturile câinilor au fost incompatibile cu viața. Hemoragia externă a fost masivă și a condus la deces. Mușcăturile au produs leziuni și la nivelul unor vase de sânge mari, inclusiv artera femurală”, au precizat surse judiciare pentru publicația Gândul.

Mesajul transmis de familia Anei Oroș Daraban

 

Familia Anei a transmis un mesaj, prin intermediul Asociației Inițiativa pentru Responsabilitate Civică.

"Este un moment extrem de greu pentru familia Anei, pentru toți prietenii și cunoscuții ei.

Apreciem atenția și dorința de a mediatiza acest caz, însă, vă adresăm rugămintea de a ne înțelege durerea și mai ales faptul că membrii familiei nu au puterea de a da, în aceste momente, declarații presei și reprezentanților mass media. Din aceste motive, vă rugăm să ne respectați aceste momente îndurerate, de o deosebită încărcătură emoțională.

Sperăm ca în viitorul cel mai apropiat să nu mai existe astfel de evenimente, cu pierderi de vieți omenești, victime ale atacurilor canine, într-o societate civilizată, aliniată la valorile europene și internaţionale cele mai înalte.

Cu profundă durere, familia Anei Oros Daraban"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel