Cine este femeia, omorâtă de o haită de câini în Bucureşti? Ana lucra la Primăria capitalei

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Cine este femeia omorâtă de o haită de câini în Bucureşti. Ana lucra la Primăria capitalei
Cine este femeia omorâtă de o haită de câini în Bucureşti. Ana lucra la Primăria capitalei

Ana Oros Daraban a fost ucisă în timp ce alerga în zona Lacul Morii din Bucureşti. Tânăra era angajată ca expert în cadrul Direcţiei de Mediu a Primăriei Capitalei.

Femeia de 44 de ani a murit, sâmbătă dimineață, după ce a fost mușcată de câinii fără stăpân în zona Lacul Morii, din Sectorul 6, din București. 

Sâmbătă dimineaţă, Ana a ieşit la alergat în zona Lacul Morii şi, la un moment dat, a ajuns pe un câmp din zonă, acolo unde a fost atacată de câini. Din nefericire, rănile suferite i-au fost fatale. Ana Oros Daraban, în vârstă de 44 de ani, era membra unui club sportiv din Bucureşti, voluntar la mai multe asociaţii şi ONG-uri care se ocupă de protecţia mediului înconjurător.

Ana a trecut printr-un episod dramatic asemănător şi în luna aprilie a anului trecut, atunci când a fost atacată de câini în aceeaşi zonă. Femeia a fost salvată din colţii animalelor de doi biciclişti, care treceau prin zonă. Victima a ajuns la spital cu răni la cap, la mâini şi la picioare şi a fost operată de urgență.

Reprezentanţii Primăriei Sectorului 6 au precizat că Poliţia Locală sprijină ASPA şi au acţiuni săptămânale împreună. Anul trecut echipele au fost însoţite de poliţiştii locali în zona Giuleşti Sârbi, în cadrul campaniei de conştientizare a sterilizării animalelor.

Aproape zilnic poliţiştii locali solicită intervenţia celor de la ASPA pentru a captura câinii fără stăpân, în special din zone aflate la graniţa cu comunele limitrofe. Anul trecut, au fost trimise 53 de notificări, iar de la începutul lui 2023 - alte 36.

Citește si: O femeie a murit după ce a fost sfâșiată de câinii maidanezi într-un parc din București

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel