Mercur retrograd în Gemeni, 30 mai: Pentru Tauri vine șansa îmbogățirii rapide. Pe Raci îi ajunge trecutul din urmă

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Horoscop special. O nouă șansă la viață pentru trei zodii, în mai 2022: Pregătiți-vă pentru o răsturnare de situație
Horoscop special. O nouă șansă la viață pentru trei zodii, în mai 2022: Pregătiți-vă pentru o răsturnare de situație

Mercurul este o planetă în mișcare rapidă care guvernează comunicațiile, tehnologia și călătoriile.  Perioadele „Mercur retrograd” sunt asociate cu confuzie, uneori dezamăgire și dificultăți în afaceri.

Pe 30 mai, în jurul oe 01.00, Mercur va reveni la retrograd pentru a doua oară în acest an. Timpul va fi vag și instabil. Dar, așa cum arată practica, dacă nu rezistați presiunii planetei, ci vă relaxați și mergeți calm cu fluxul, puteți beneficia chiar de ceea ce se întâmplă. Învață să te adaptezi la stele și să le folosești în avantajul tău. Crede-mă, Mercur retrograd nu este deloc la fel de înfricoșător pe cât credeam.

Deci, ce este Mercur retrograd? Este doar o iluzie optică - ni se pare că Mercur s-a întors și a înotat în direcția opusă. De fapt, nimic nu se schimbă, doar viteza de mișcare a planetei cea mai apropiată de Soare este de câteva ori mai mare decât viteza Pământului - de unde mirajul. De obicei, Mercur intră într-o fază retrogradă de trei până la patru ori pe an, unii astrologi sunt siguri că această schimbare aparentă a cursului creează haos pe Pământ. Tot ceea ce ține de comunicații și tehnologie suferă în special (în această perioadă, poate să vi se strice computerul, să pierdeți un apel important sau să vă abonați la ceva neprofitabil).

Citește și: Mercur retrograd în Vărsător, „Ghid de supraviețuire“: Cele mai afectate zodii în această perioadă

Cum influențează zodiile Mercur retrograd în Gemeni, din 30 mai

 

Berbec

Înainte de a vă plânge că ceilalți nu vă înțeleg sau vă înțeleg greșit, gândiți-vă cum anume vă exprimați sentimentele. Să știi cum să-ți exprimi emoțiile cu calm și fără mișcări bruște te va scuti de o mulțime de conflicte cu cei dragi, care (altfel) ar putea apărea în următoarele săptămâni.

Taur

Vei avea șansa de a te îmbogăți rapid și va părea extrem de tentant. Dar nu vă grăbiți. Înainte de a fi de acord cu ceva, asigurați-vă că ați citit cu atenție contractul și că știți bine toți termenii. Punctele ambigue, scrise cu litere mici, se pot întoarce mai târziu să vă bântuie. Dacă aveți ocazia, rugați un prieten să arunce o privire pe documente.

Gemeni 

Ai acumulat o mulțime de probleme nerezolvate, iar acestea vă apasă. Ei bine, este puțin probabil să găsești o cale simplă de ieșire din situație, planetele nu fac decât să încurce lucrurile, așa că ia o pauză bună și încearcă să îți faci un plan clar. În acest fel vei ști ce lucruri sunt cu adevărat urgente și vei începe să le rezolvi încetul cu încetul.

Rac

Oricât de disperat ai încerca să scapi de trecut, acesta te va ajunge din urmă. Nu va fi ușor să vindecați vechile răni, dar este posibil. Lucrați cu tandrețe, dragoste și grijă, astfel încât să nu existe nicio cicatrice periculoasă. Nu redeschideți sentimente vechi - tratați-le cu grijă și amabilitate și nu refuzați sprijinul din exterior, dacă simțiți că aveți nevoie de el.


Leu

Sunteți sufletul companiei, dar este puțin probabil să puteți îndeplini această funcție ca de obicei în următoarele săptămâni. Ești atras de autodescoperire, iar focalizarea energiei tale se schimbă. Este foarte posibil ca prietenii să vă sprijine în dorința de a petrece timp singur cu dumneavoastră. 

Fecioară

Așteptați de mult timp o promovare, dar aceasta se tot amână. Nu vă grăbiți să vă luați adio de la ambițiile dvs.; în schimb, încercați să discutați alternative cu șeful dvs. O discuție despre perspectivele tale profesionale cu o persoană de rang superior te va ajuta să îți recapeți încrederea. Aveți răbdare și stelele vor începe să vă favorizeze.

Balanță

Ați visat întotdeauna să vă apucați de învățat ceva, dar dintr-un motiv sau altul nu v-ați putut permite? Dacă da, a sosit momentul - înscrieți-vă cu îndrăzneală la un curs despre un subiect drag și începeți să vă dezvoltați (spiritual și intelectual). Studierea pentru distracție vă va pune cu siguranță într-o dispoziție mai bună și vă va pune creierul în mișcare. În plus, este o oportunitate de a întâlni o mulțime de oameni apropiați în spirit.

Dacă ți-a plăcut articolul depsre Mercur retrograd în Gemeni, 30 mai, s-ar putea să îți placă și Horoscop rune luna iunie. Mihai Voropchievici: Leii, schimbări radicale în familie. Turii primesc avertizări importante

Scorpion

Intuiția ta funcționează cu jumătate de normă acum, așa că nu va strica să te gândești de două ori la fiecare decizie pe care o iei. Dacă simțiți că o afacere sau o relație a mers prost, cel mai bine este să o lăsați baltă și să vă rezolvați mai întâi propriile sentimente. Acordați timp instinctelor dumneavoastră, includeți logica, opriți-vă și procesați bine informațiile - astfel încât să puteți face alegerea corectă.

Săgetător

Pregătește-te să întâlnești fantomele trecutului. Ar putea fi vorba de un fost iubit, un vechi prieten, un coleg sau o persoană care, la un moment dat, te-a impresionat puternic. Dacă nu aveți nicio dorință de a vă întâlni și de a vorbi cu această persoană în persoană, ar fi bine să verificați mediile sociale ale acesteia. 

Capricorn

Profitați de această perioadă pentru a vă face ordine în cap și pentru a vă face planuri de viitor. În acest proces, s-ar putea să constatați că unele dintre opiniile dumneavoastră trebuie să fie reconsiderate. Ești deschis la tot ce este nou acum, așa că orice schimbare va decurge fără probleme. După ce v-ați reorganizat obiectivele, vă veți da seama că atingerea lor este mult mai realistă decât părea înainte. 

Vărsător 

Este un moment bun pentru a vă aminti de un vechi proiect creativ sau de un hobby pe care l-ați abandonat cu mult timp în urmă. Nu încercați să vă reprimați dorința de a crea, ci îmbrățișați-o și satisfaceți-o. Aprindeți flacăra pe care ați stins-o cândva - aceasta vă va ajuta să deveniți o versiune mai bună a dumneavoastră și să descoperiți fațete noi și remarcabile. Urmează chemarea inimii tale și găsește sensul vieții.

Pești

Renovarea poate părea o sarcină imposibilă pentru unii, dar acum este cel mai bun moment pentru asta - schimbând ceva acasă, cu siguranță nu veți regreta. Dacă nu sunteți pregătiți să revopsiți pereții sau să actualizați masa din sufragerie, faceți ceva mai mic, astfel încât să vă puteți reveni dacă este necesar. Luați o altă plantă, adăugați câteva perne noi pentru a face interiorul mai ambiant.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel