Horoscop rune luna iunie. Mihai Voropchievici: Leii, schimbări radicale în familie. Turii primesc avertizări importante

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:
Horoscopul runelor în săptămâna 19 - 25 iulie, cu Mihai Voropchievici: Peştii se pregătesc de o săptămână de VIS. Zodia care trebuie să fie puternică în aceste zile
Horoscopul runelor în săptămâna 19 - 25 iulie, cu Mihai Voropchievici: Peştii se pregătesc de o săptămână de VIS. Zodia care trebuie să fie puternică în aceste zile

Horoscopul runelor pentru luna iunie, prezentat de Mihai Voropchievici, vine cu veşti mari şi schimbări importante pentru toate zodiile. 

Berbecul are o lună de protecție divină, totală, împotriva forțelor malefice din jur.

Citește și Horoscop iunie 2021. Semnele de foc - creșteri salariale, iar semnele de aer - multă relaxare. Previziuni pentru toți nativii în prima lună de vară

Taurul primește două avertizări în luna iunie: Să se relaxeze și să nu își mai încarce memoria cu starea de sănătate a altora.

Citește și: Mercur retrograd în Gemeni, 30 mai: Pentru Tauri vine șansa îmbogățirii rapide. Pe Raci îi ajunge trecutul din urmă

Gemenii au o lună în care dezbat și analizează foarte mult, fac consiliu de familie. Lună de multă comunicare pentru a găsi soluțiile tuturor problemelor care îi frământă acum din cauza unor probleme anterioare.

Racii dau de simbolul dragostei, ceva nou, fierbinte, pasional. Pentru cei care sunt într-o relație pasiunea este la cote întalte, partenerii sunt ceva nou în viața lor. 

Leii au o lună de multe așteptări și schimbări importante în sfera familiei, căminului. Fiți pregătiți pentru schimbări importante benefice.

Pentru Fecioare se întrevede o lună în care sunt pe o pojghiță subțire de gheață, să aibă grijă cum acționează, ce vorbesc, ce spun, ce promit, ce analizează, pe cine toacă și cu cine. Momente tensionate care pot isca certuri. Spiritul critic a ajuns la apogeu.

Horoscop rune luna iunie cu Mihai Voropchievici

 

Balanțele au o lună în care e cazul să abordeze altfel problemele, să schimbe tactica.

Lună de multe comunicări, mesaje, scrisori pentru Scorpioni. E o lună în care nu fac altceva decât să își îmbunătățească toate cunoștințele.

Săgetătorii primesc atenționări să se ocupe și de casă. Să se mobilizeze forțele pentru a vă consolida poziția în casă și în familie. Schimbare de karma în ceva pozitiv.

Capricornii vor o schimbare de locuință sau de serviciu.

Vărsătorii primesc foarte multe informații dar se detașează un adevăr important care vă poate marca viața sau o poate schimba. 

Vești bune toată luna pentru Pești, cadouri surpriză, bani. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel