Mercedes cumpărat în leasing din Germania, depistat la frontieră în România la o zi după ce a fost semnalat FURAT. „N-am putut plăti ratele”

Elena Didila |
Data publicării:
Sursa foto Poliția de Frontieră
Sursa foto Poliția de Frontieră

Poliţiştii de frontieră din PTF Albiţa au depistat la controlul de frontieră şi indisponibilizat pentru continuarea cercetărilor, un autoturism marca Mercedes Benz, care figurează în bazele de date ca fiind furat. 

Alerta a fost introdusă de către autorităţile din Germania în urmă cu o zi.

Marți, 3 mai, în jurul orei 23.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a ieşi din ţară, un bărbat cu dublă cetăţenie – română şi moldoveană, în vârstă de 31 de ani, care conducea un autoturism marca Mercedes Benz GLA 180, înmatriculat în Germania, potrivit Ziarulromânesc.de.

Având suspiciuni cu privire la situaţia juridică a autoturismului, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare.

Au constatat că acesta figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de către autoritățile din Germania în  data de 02 mai 2022

ărbatul a declarat că a achiziţionat autoturismul în anul 2019, în sistem leasing, de la o societate de profil din Berlin și că nu a reușit să achite valoarea integrală a autoturismului, fiind restant la plata ratelor.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de furt, iar autoturismul, în valoare de 100.000 de lei (~ 22.500 de euro), a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

 

Citește și...

Un automobil Dacia Duster a băgat în șanț un Ferrari F90. Pagube de jumătate de milion de euro

 

Poliția din Slovacia, regiunea Bratislava, a raportat, în luna martie, că un autoturism Ferrari a ajuns în șanț, după ce s-a ciocnit de o Dacia Duster, iar pagubele sunt de jumătate de milion de euro.

Evenimentul rutier s-a produs pe autostrada D4, pe sensul de mers spre orașul Stupava. Două autovehicule, un Ferrari SF90 și o mașină Dacia Duster, au intrat în coliziune. În urma impactului, Ferrari SF90 a ajuns în șanț, scrie formulapassion.it.

Se pare că Dacia Duster a vrut să întoarcă, fără să cedeze trecerea automobilului Ferrari-ului care venea de pe contrasens. Unul dintre cei doi șoferi implicați în coliziune a fost rănit ușor, însă nu a rămas internat, vitește întreaga știre AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel