Meniul de la nunta Simonei Halep: Piperchi țârgâsiti, un bufet cu sushi și ciocolată albă

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Meniul de la nunta Simonei Halep  Piperchi țârgâsiti, un bufet cu sushi și ciocolată albă
Meniul de la nunta Simonei Halep Piperchi țârgâsiti, un bufet cu sushi și ciocolată albă

Simona Halep și Toni Iuruc s-a căsătorit azi religios. La petrecere sunt rezenți 300 de invitați care au avut parte de un meniu cu preparate tradiționale, dar și delicatese exotice. În meniu a fost inclusă și mâncare machedonească, dar și fructe de mare sau sushi.

Miercuri, Simona Halep, una dintre cele mai bune sportive ale tenisului mondial, a spus „da” în fața ofițerului stării civile. Halep s-a căsătorit civil cu Toni Iuruc, după o relație de mai bine de doi ani. Cei doi și-au unit destinele la Constanța.

Petrecerea se ține la clubul Fratelli, deținut de nașul celor doi, afaceristul Dani Caramihai.  Meniul de la nunta Simonei Halep este o combinație spectaculoasă între modern și tradițional: „Bufet cu preparate tradiționale machedonești, printre care piperchi țârgâsiti; un bufet cu sushi; caracatiță pe pat de ridiche; pește Corvina cu dressing de fructul pasiunii; sarmale tradiționale de varză si viță; candy bar – totul din ciocolată albă; tortul din ciocolată albă. Sunt ospătari la fiecare masă și nu au voie să lase sticlele de apă pe masă și să plece, aceștia trebuie să fie atenți la fiecare invitat si să le toarne în pahare. S-a intrat doar pe bază de test Covid, iar invitații au avut brățări de acces la mână.

La masa mirilor stau părinții lor, nașii și fratele Simonei. În interiorul localului Fratelli, a a fost amplasată o scenă pe care a avut loc ceremonia. Fiecare masă din cadrul restaurantului este aranjată în mod diferit. Simona și Toni, un om de afaceri din Constanța, au decis să își unească destinele la malul mării, după mai bine de doi ani de relație.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel