Menajera lui Gheorghe Dincă RUPE TĂCEREA: „Nu ne gândeam noi că face trafic de persoane... A furat de are interdicţie în Italia”

Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Mihai Gâdea a prezentat la „Sinteza Zilei”, un interviu cu menajera din casa lui Gheorghe Dincă, realizat de cei de la „Acces Direct”.

Femeia povestește că Gheorghe Dincă ar fi încercat să o violeze, chiar în timp ce soțul său lucra tot pentru acesta, ajutându-l să construiască un beci. Gheorghe Dincă i-ar fi oferit banii femeii contra serviciilor sexuale.

„Am suferit foarte mult. Am suferit că mă vedeam că nu putere să pot să-l răzbun să-i fac ceva, să... să-l zgârii să-i rup o buză să... Şi acum am imaginea aia. De câte ori vb despre asta, mi se pune un nod în gât. Cum îi curgea scuipatul pe mine, şi m-a prins şi cu mâinile aşa, de nu mai puteam să mai fac nicio mişcare. Mi-a spus: "Spune-mi cât vrei, dacă vrei să te culci cu mine". L-am împins şi am fugit. Am fugit pe scări. Şi de atunci, din ziua aia, când mi-a propus, eu am plecat acasă",a declarat menajera din casa lui Dincă.

„Adică în halul în care m-a strâns, în care m-a luat, că nu mai aveam nici aer, cred că da. După două săptămâni, a venit după mine acasă. Şi i-am spus că nu mă întorc. Eu îi ziceam să mă lase, să plece şi el intra peste mine în casă", a mai spus femeia.

 

Viorica: „Eu am vrut să văd ce e în camerele celelalte, dar erau închise cu cheia”

 

Viorica a mărturisit ce făcea în casa lui Dincă, dar şi ce a văzut în casa lui Gheorghe Dincă timp de două luni, cât a lucrat acolo, adăugând că lui Dincă îi plăcea să mănânce carne. Viorica ar fi gătit în camera unde ar fi fost sechestrată Alexandra Măceșanu, victima lui Dincă, după cum a subliniat femeia.

„Era menajeră. Doar făceam mâncare şi atât. Lucram cu soţul meu, cu socrul meu, cu cumnatul meu. Soţul meu a muncit, eu am muncit. Ne-a dat banii. Corect a fost, corect tot timpul. Păi eu luam vreo 6 milioane. Ne duceam acolo. Mie îmi dădea sarcina de a găti. Se ducea în oraş, venea cu baxul de pulpe. Venea cu baxul de ulei, de zahăr. Cu baxurile, nu să ziceţi că nu avea bani, atunci. Avea bani de atunci. Eu am vrut să văd ce e în camerele celelalte, dar erau închise cu cheia. Eu nu m-am lipit niciodată de nimic de acolo. Nici nu mâncam de acolo, cu toate că găteam eu, dar îmi era silă de oalele lui. Se ducea în oraş şi lua câte 10 kilograme de şorici şi gheare de găini, de pui. Le fierbea şi le punea pâine şi le dădea la câini. Şi avea opt câini. Mă gândeam cum să trăieşti aşa!? Cum să trăieşti în mizeria aia?! Nu ne gândeam noi că face trafic de persoane sau... Ne-am gândit, mă, hai că ăsta a furat de are interdicţie în Italia. Când stătea lângă mine să vadă la mâncare sau să îmi aducă ceva, parcă tot timpul aveam o teamă aşa. Toată lumea se temea de el. Adică faţa lui... Faţa lui spunea tot. Ziua el nu vorbea cu oamenii. Nu. El era aşa în lumea lui.Prieteni nu avea. El nu avea pe nimeni.Mie mereu mi-a fost teamă de el. Stătea lângă mine când făceam mâncare", a mai mărturisit femeia.

 

[citeste si]


Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy