Meleșcanu s-a înscris în Forța Națională, dar tot la PSD se gândește: "Niciodată să nu spui niciodată"

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Președintele Senatului Teodor Meleșcanu a declarat, luni, întrebat dacă s-ar înscrie în PSD, că în politică a învățat că "niciodată nu trebuie să spui niciodată". 

"Eu nu m-am înscris în Forța Națională deocamdată, eu sunt în grupul politic al PSD. S-a mai grăbit lumea... Eu sunt unul dintre cei care sprijină. Eu sunt unul dintre cei care sprijină ideea unei platforme", a afirmat Teodor Meleșcanu, potrivit Mediafax.

Chstionat dată ar fi dispus să se înscrie în PSD, președintele Senatului a replicat: „Niciodată nu trebuie să spui niciodată în politică. Asta am învățat-o".

Teodor Meleșcanu participă la ședință reunită a grupurilor parlamentare ale PSD, la care este prezentă și Viorica Dăncilă.

Președintele Senatului Teodor Meleșcanu s-a înscris, vineri, în Forța Națională, potrivit unui mesaj postat de către acesta pe Facebook. La acest proiect inițiat de Remus Borza s-au alăturat recent mai mulți parlamentari, precum Grațiela Gavrilescu, Ion Cupă sau Alexandru Băișanu.

Fostul ministru de Externe Teodor Meleșcanu, propus de PSD, a fost ales președinte al Senatului, fapt pentru care ALDE a decis excluderea acestuia din partid.

Excluderea lui Teodor Meleșcanu și a altor câțiva aleși, care au acceptat funcții în ministere, după ieșirea ALDE de la guvernare, a dus la desființarea grupurilor parlamentare ale partidului.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel