Melania Medeleanu, după scandalul iscat de parlamentarul AUR: „Agramați, incompetenți și mitocănie. Existenta acestor personaje e otravă“

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:
Melania Medeleanu
Melania Medeleanu

Melania Medleanu, fostă jurnalistă, actualmente inițiatoarea proiectelor MagiCAMP și MagiHOME, a reacționat după scandalul iscat ieri în Parlament de  deputatul AUR, Dan Tănasă, care  l-a înjurat  pe colegul său de la USR, Ionuț Moșteanu.

Dialogul halucinant între parlamentarii AUR și USR a avut loc în holul sălii de plen a Camerei Deputaților, lângă locul unde Dan Barna și Ion Stelian susțineau declarații de presă după ce deputații au votat pentru desființarea SIIJ.

„Dacă te bag în (...) o să zici că am ceva cu tine personal. Tu, de lângă George Simion, ești un zero barat. Ești un securist, puți de la o poștă a securism și îți fac o mare favoare că te bag în seamă. Ești un zero barat, ești nimeni-n drum”, i-a spus Dan Tănasă lui Ionuț Moșteanu.

„Băi, dispari! Îți ordon să dispari din fața mea! Marș, mă, de aici, nu te mai uita așa la mine”, i-a mai spus Tănasă.

Citește și: Deputați, de la AUR și USR, la un pas de bătaie în Parlament: „Îți ordon să dispari din fața mea!”

Melania Medeleanu, fostă prezentatoare retrasă din televiziune în urmă cu câțiva ani și fostă iubită a ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, a comentat în termeni duri acest derapaj.

„Aur curat! Sau otravă? Aș pune drept criteriu de participare la alegeri BUNUL SIMȚ. Dacă se dovedește, după un an de prezență în spațiul public, că nu-l ai, să nu primeșți dreptul de a candida. Dacă nu ești capabil să-ti ții nervii în frâu într-o discuție cu un oponent, cum să-ti las pe mâna decizii care afectează viețile a milioane de oameni?

Înțeleg că mai scapă în Parlament agramați și incompetenți dar când astea sunt dublate de mitocănie, existența acestor personaje e otravă - pentru că, inevitabil, ies în față și n-ai cum să-i ignori. Sunt că gropile din șosea: oricât te-ai strădui nu poți să le ocolești pe toate iar la capătul drumului ieși fie cu mașină avariată, fie cu nervii-n piuneze.

Tristețea cea mare nu e doar că aceste personaje își dau aramă pe față ci că atitudinea lor rămâne fără consecințe“, a scris Melania Medeleanu pe pagina sa de Facebook.

Aur curat! Sau otrava? As pune drept criteriu de participare la alegeri BUNUL SIMT. Daca se dovedeste, dupa un an de...

Publicată de Melania Medeleanu pe Miercuri, 24 martie 2021
[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel