Matteo Politi, medicul italian cu opt clase, a fost ELIBERAT

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Matteo Politi, medicul italian cu opt clase, care a operat în București, a fost pus în libertate. 

Magistrații Judecătoriei Sectorului 1 au decis înlocuirea măsurii arestului preventiv dispuse de judecători în cazul falsului chirug italian, Matteo Politi, cu măsura controlui judiciar, hotărârea nefiind contestată de procurori, astfel că acesta a fost pus în libertate, relatează Mediafax.

Pe durata controlului judiciar, Matteo Politi nu are voie să plece de pe raza teritorială a Municipiului Bucureşti și a județului Ilfov, decât cu încuviinţarea prealabilă a organului de urmărire penală, a judecătorului de drepturi și libertăți, a judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată, nu are voie să desfăşoare profesia de chirurg plastician-estetician și trebuie să comunice periodic informaţii relevante despre mijloacele de existenţă.

Falsul chirurg italian se afla în arest preventiv din 7 februarie 2019.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 îl acuză pe Matteo Politi de înșelăciune în formă continuată și simplă și de exercitarea fără drept a profesiei. În privința infracțiunii de înșelăciune, italianul e acuzat că a păgubit două persoane, spunându-le că este proprietarul unei clinici private şi că le poate închiria un spaţiu în cadrul unităţii. Acesta i-a păgubit pe cei doi reclamanţi de o sumă de bani achitată ca garanţie pentru închirierea spaţiului, relatează aceeași sursă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel