Medicul Dan Grigorescu, despre Raed Arafat: „Se află în treabă aiurea”

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Medicul Dan Grigorescu a scris pe pagina personală de Facebook un mesaj intitulat ”Nicio şansă, domnule Raed Arafat!”.

Șeful Secţiei de Chirurgie Plastică de la Spitalul Judetean Braşov scrie că Afarat „îşi găseşte de lucru pe subiecte care nu au nicio legătură cu fişa postului”, referinu-se la interzicerea țigărilor electronice în spațiul public.

Dan Grigorescu scrie că secretarul de stat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne ar trebui să se implice în construirea de noi spitale, reorganizarea asistenței medicale primare şi rezolvarea crizelor de medicamente.

Nicio șansă, domnule Raed Arafat!

Primul semn al faptului că un funcționar public nu își mai găsește (și, evident, nici nu-și mai merită) locul în funcția pentru care e plătit, e acela că își găsește de lucru pe subiecte care nu au nicio legătură cu "fișa postului".
Altfel spus, se "află în treabă" aiurea.
Într-o astfel de paradigmă s-a plasat (și nu pentru prima dată în ultimul timp) Raed Arafat, abordând "marea problemă" a folosirii țigărilor electronice.
Hai să vedem dacă am (sau nu) dreptate!
Raed Arafat e sub-Secretar de Stat în Ministerul de Interne. Conduce DSU (Departamentul de Situații de Urgență). Păi e acest nou tip de fumat o "situație de urgență"? Nu e! E o problemă de "interne"? Nu e! Ajung acești fumători în situația de a avea nevoie să fie descarcerați, resuscitați, transportați cu SMURD-ul (auto sau aero) la Unitățile de Primiri Urgențe din marile spitale? Nu au!
Au deci ceva în comun cu DSU? Nu au!
Simpla "concluzie" personală a domnului Arafat, aceea că "trebuie acționat de urgență" pentru stoparea proliferării unui fenomen realmente periferic din societatea românească actuală, nu îi dă acestuia niciun drept să piardă vremea pe banii contribuabililor cu false probleme și sarcini auto-inventate!
Pentru că, dacă în grija DSU ar intra toate situațiile în care trebuie acționat de urgență, stau și mă întreb de ce nu își asumă domnul "eternizat în zona guvernamentală" enunțarea și (mai ales!) rezolvarea problemei construirii de noi spitale, a reorganizării pe noi baze a asistenței medicale primare sau a crizelor succesive de medicamente esențiale. Asta ca să amintesc doar "lista scurtă" a urgențelor din domeniul sănătății publice...
Evident că domnul Arafat ne va spune că aceste grave probleme sunt de competența Ministerului Sănătății și al DSP-urilor din județe. Ar avea și dreptate!
Cum și eu am atunci dreptate dacă îi recomand lui R.A. să-și vadă de treburile lui, alea pentru care e plătit. Le-o fi rezolvat pe toate? Sau a primit sarcină de la doamna ministru Carmen Dan să "iasă puțin în față" cu subiecte pozitive, doar-doar le va mai estompa altora implicarea reală în rezolvarea problemelor din "lista mult prea lungă" a sănătății?
Că dacă e așa, nicio șansă, domnule SS!„

Raed Arafat a aunuțat că vrea să interzica țigarile electronice.

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel